Libnet.ro
UNICEF

16:45

Despre cele mai grave boli infectioase din Romania la ora actuala, la Adevarul Live, de la ora 15.00

Adevărul Adevărul,
Despre cele mai grave boli infectioase din Romania la ora actuala, la Adevarul Live, de la ora 15.00

Doi bebelusi au murit, iar alti zece sunt internati la Spitalul Marie Curie din Capitala in urma unei infectii digestive severe. Opt persoane au murit de gripa in prima saptamana din februarie. Alte statistici, aflate mai putin in vizorul presei: pe parcursul anului 2015, 116 romani au decedat in urma infectiei cu HIV/SIDA. Despre toate acestea vorbim la Adevarul Live de la ora 15. 00 cu dr. Adrian Marinescu. continuă pe Adevărul

Clasamentul ATP: Novak Djokovic, lider fara rival - Adrian Ungur (189), cel mai bine clasat sportiv din Romania

Novak Djokovic este, si in aceasta saptamana, liderul detasat al ierarhiei ATP, sarbul acumuland 16. 790 de puncte. Podiumul este completat de Andy Murray 8. 855) si Roger Federer 8. Adrian Ungur este cel mai bine clasat sportiv din Romania: locul 189.

Topul televiziunilor care au prezentat cele mai multe stiri cu continut violent: Romania TV, record negativ

Consiliul National al Audiovizualului CNA) a somat public, in sedinta de joi, Antena 1, Prima TV, Pro TV, TVR 1, Antena 3, B1 TV, Realitatea TV si Romania TV, din cauza stirilor violente difuzate in saptamana 5 - 11 octombrie 2015, arata Mediafax.

Au fost alese Cladirile anului: cum arata cele mai frumoase edificii noi din lume FOTO VIDEO

Arhitectii incearca sa isi depaseasca, de la an la an, limtele in materie de design si se pare ca reusesc acest lucru, daca este sa luam in calcul cladirile cele mai apreciate la nivel mondial. Cei ce le-au votat nu sunt nimeni altii decat pasionatii de arhitectura.

Cele mai calde vesti din culisele Berlinalei, intr-o corespondenta speciala din capitala Germaniei, la Adevarul Live, de la ora 13.00

In perioada 11-21 febrarie, la Berlin are loc cea de-a 66-a editie a Festivalului International de Film, acolo unde Romania este reprezentata la sectiunea Forum de lungmetrajul Ilegitim, regizat de Adrian Sitaru. in direct, de pe covorul rosu al Berlinalei, jurnalistul Florin Ghioca, trimisul special al ziarului Adevarul, face o analiza a participarii romanesti la unul dintre cele mai importante evenimente cinematografice ale lumii.

Bijuterie pe doua roti unica in lume. O echipa de mecanici romani a creat o motocicleta selectata la unul dintre cele mai importante concursuri din Europa

Un grup de mecanici talentati din Botosani au construit o motocicleta selectata pentru editia din acest an a Yamaha Yard Built din Germania, unul dintre cele mai prestigioase concursuri de motoare customizate din Europa. Este singurul atelier din Romania selectat in competitie.

Parcul auto din Romania la final de 2015: Avem 5,15 milioane de autoturisme, categoria de varsta 6-10 ani e cea mai reprezentativa

Parcul auto din Romania numara la finele anului 2015 un total de 5. 182 automobile, aceasta fiind si cea mai reprezentativa categorie de vehicule dintre toate. In ceea ce priveste vechimea, automobilele aflate in categoria de varsta 6-10 ani sunt cele mai numeroase, cu o reprezentativitate de 29,6%, iar masinile cu vechime intre 0-2 ani inseamna 4% din totalul parcului de automobile national, reiese din datele comunicate de Directia Regim Permise si Inmatriculare a Vehiculelor DRPCIV).

Jeremy Browne, reprezentantul celui mai puternic centru financiar din Europa: Opinia majoritara in City of London este ca Marea Britanie trebuie sa ramana in UE / Proiectele din Romania in care companii din City ar fi interesate sa investeasca

Autoritatea care gazduieste cel mai puternic centru financiar din Europa, City of London Corporation, si-a trimis reprezentantul la Bucuresti exact in ziua in care planul de negociere pentru ramanerea Marii Britanii in Uniunea Europeana a fost anuntat public. Jeremy Browne, fost parlamentar si secretar de stat democrat-liberal, a avut intalniri cu ministrul roman de Finante, la Posta romana si la Banca Nationala a Romaniei. Intr-un interviu ulterior pentru HotNews, Jeremy Browne a explicat care sunt cele mai mari temeri ale companiilor din City in eventualitatea unui Brexit si ce a facut la Bucuresti.

BAFTA 2016: Cele mai frumoase, amuzante si stanjenitoare momente ale galei FOTO VIDEO

Drama The Revenant a dominat gala BAFTA 2016, cucerind cele mai importante trofee intr-o ceremonie din care nu au lipsit momentele emotionante, amuzante, dar si stanjenitoare.

Cele mai neobisnuite locuri in care au facutfemeilesex : Am facut-o in cimitir, pe mormantul bunicii iubitului meu

Uneori, patul devine mult prea neincapator pentru pasiunea erotica, asa ca, pentru a pastra focul iubirii viu, cuplurile mai indraznete muta actiunea in afara dormitorului. Unii aleg locuri cu adevarat neobisnuite, de la barci canoe, la mormantul bunicii, dupa cum reiese dintr-un sondaj in care femeile au marturisit care sunt cele mai bizare locuri in care au facut sex.

Top 10 cele mai iubite mancaruri italiene de catre romani

Stim cu totii ca pizza si pastele sunt cele mai populare preparate italienesti pe care intreaga lume le iubeste. Insa bucataria italiana nu se opreste aici. Iata si alte preparate italiene gustoase pe care romanii le.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2542 seconds )