Libnet.ro
UNICEF

09:15

Despre pericolele din lama de ras si tratamentele de sezon pentru o piele tanara, la Adevarul Live de la ora 15.00

Adevărul Adevărul,
Despre pericolele din lama de ras si tratamentele de sezon pentru o piele tanara, la Adevarul Live de la ora 15.00

Foliculita este o problema frecventa in acest sezon, fiind cauzata mai ales de epilarea cu lama de ras si de purtarea unor haine stramte care agreseaza suplimentar pielea epilata. Ce categorii de persoane sunt mai predispuse si care sunt cele mai eficiente solutii pentru a scapa de aceasta problema ne explica dr. Viviana Iordache, medic primar dermatolog, la Adevarul Live de la ora 15. continuă pe Adevărul

Raportul MCV se incapataneaza sa nu scoata o vorba despre acoperitii din justitie

Asociatia Magistratilor din Romania AMR) sustine ca Raportul MCV al Comisiei Europene se incapataneaza sa nu scoata o vorba despre acoperitii din justitie ori despre vehiculatele protocoale dintre procurori si serviciile secrete, referindu-se in mare masura la lupta impotriva coruptiei, ceea ce ar lasa astfel impresia gresita ca acestui obiectiv i s-ar subsuma cea mai mare parte a activitatii sistemului judiciar.

Asociatia Magistratilor din Romania: Raportul MCV se incapataneaza sa nu scoata o vorba despre acoperitii din justitie

Asociatia Magistratilor din Romania AMR) sustine ca Raportul MCV al Comisiei Europene se incapataneaza sa nu scoata o vorba despre acoperitii din justitie ori despre vehiculatele protocoale dintre procurori si serviciile.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )