Libnet.ro
UNICEF

12:30

Despre proiectul Arts United, la Adevarul Live de la ora 14.00

Adevărul Adevărul,
Despre proiectul Arts United, la Adevarul Live de la ora 14.00

Celebrul fular Burberry care ii ascundea rana suicidara a lui Adrian Nastase infasoara gatul unui rechin intr-o pictura a lui Pompiliu Buleu, iar Felix Voiculescu citeste unor prunci din manualul generatiei urmatoare in pictura lui Eugene Al Pann. continuă pe Adevărul

Adevarul Live de la ora 14.00, despre partidul care ar fi votat de un roman din trei

Sociologul Darie Cristea va comenta, la Adevarul Live de la ora 14. 00, rezultatele celui mai recent sondaj INSCOP, care arata ca un roman din trei ar vota noul partid de dreapta, rezultat din fuziunea dintre PNL si PDL.

Adevarul Live, despre noul partid de dreapta: O parte din electoratul PDL s-ar putea identifica mai usor cu vechiul nume

Sociologul Darie Cristea a comentat, la Adevarul Live, rezultatele celui mai recent sondaj INSCOP, care arata ca un roman din trei ar vota noul partid de dreapta, rezultat din fuziunea dintre PNL si PDL.

Adevarul Live, ora 11.00: Marius Obreja, vicepresedinte Senatului, despre numele noii aliante de dreapta

Liberalii si democrat-liberalii se reunesc astazi pentru a decide numele aliantei formate din PNL si PDL, cu care se vor prezenta la alegerile prezidentiale. Liberalul Marius Obreja, vicepresedinte al Senatului, va discuta, intr-o noua editie a emisiunii Adevarul Live, despre ultimele miscari pe esicherul dreptei.

Viorel Catarama, la Adevarul Live de la ora 12.00. Planul prin care vrea sa ajunga presedinte

Omul de afaceri Viorel Catarama va discuta astazi, de la ora 12. 00, in emisunea Adevarul Live, impreuna cu jurnalistii Calin Nicolescu si Sebastian Zachmann, despre candidatura sa ca independent la alegerile prezidentiale. A strans semnaturile necesare candidaturii? Cum suna proiectul sau politic pentru Cotroceni? in ce relatia se afla cu candidatii deja anuntati? Iata cateva din intrebarile la care va raspunde Viorel Catarama.

Adevarul Live, de la ora 13.00, Lucia Varga, vicepresedinte PNL, despre cine va fi prezidentiabilul dreptei

Liberalii se reunesc astazi, incepand cu ora 15. 00, in Delegatia Permanenta pentru a-si desemna prezidentiabilul dintre Crin Antonescu si Klaus Iohannis. Lucia Varga, vicepresedinte PNL, vine la Adevarul Live, de la ora 13. 00, pentru a vorbi despre procedura de desemnare a prezidentiabilului PNL, dar si despre rezultatele sondajului PNL care il plaseaza pe Iohannis in fata lui Antonescu.

Adevarul Live, ora 13.00: despre fuziunea dintre PNL si PDL care ii imparte pe romani in doua tabere

35,4% din romani nu vad cu ochi buni fuziunea intr-un singur partid a PNL si PDL, iar 29,4% considera ca unificarea este o idee buna, arata un sondaj INSCOP Research. Redactorul-sef Adevarul, Dan Marinescu, vorbeste despre rezultatele celui mai recent sondaj cu sociologul Darie Cristea.

Adevarul Live, ora 11.00: Victor Paul Dobre, vicepresedinte PNL, despre lupta interna dintre Antonescu si Iohannis

Victor Paul Dobre, vicepresedinte PNL, vine la Adevarul Live, de la ora 11. 00, pentru a discuta cu jurnalistul Sebastian Zachmann despre sondajul intern al PNL privind prezidentiabilul, despre relatia precipitata dintre Crin Antonescu si Klaus Iohannis, dar si despre culisele negocierilor cu PDL.

Adevarul Live, ora 15.00: Cum va plati Moscova consecintele tragediei aviatice din Ucraina

Realizatorul de televiziune Ion M. Ionita discuta alaturi de analistul militar Ion Petrescu consecintele catastrofei aviatice din estul Ucrainei pentru Federatia Rusa, considerata principalul responsabil in acest caz.

Adevarul Live, sociologul Darie Cristea: Fuziunea PNL - PDL este singura sansa ca dreapta sa propuna un candidat viabil

35,4% din romani nu vad cu ochi buni fuziunea intr-un singur partid a PNL si PDL, iar 29,4% considera ca unificarea este o idee buna, arata un sondaj INSCOP Research. Redactorul-sef Adevarul, Dan Marinescu, si Calin Nicolescu, redactor - sef adevarul. ro, au discutat despre rezultatele celui mai recent sondaj cu sociologul Darie Cristea.

VIDEO Marius Obreja, vicepresedinte Senatului, despre numele noii aliante de dreapta

Liberalii si democrat-liberalii se reunesc astazi pentru a decide numele aliantei formate din PNL si PDL, cu care se vor prezenta la alegerile prezidentiale. Liberalul Marius Obreja, vicepresedinte al Senatului, a discutat, intr-oeditie a emisiunii Adevarul Live, despre ultimele miscari pe esicherul dreptei.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )