Libnet.ro
UNICEF

23:30

Despre salariile directorilor companiilor de stat, fara populisme

Adevărul Adevărul,
Despre salariile directorilor companiilor de stat, fara populisme

Ca om de afaceri am vorbit in nenumarate randuri despre nevoia de eficientizare a companiilor unde statul este actionar majoritar. continuă pe Adevărul

Guvernul limiteaza salariile directorilor din companiile de stat

Guvernul va limita salariile directorilor din companii de stat la un nivel reprezentand de sase ori salariul mediu brut in ramura respectiva, a anuntat premierul Victor Ponta.

UPDATE Guvernul a adoptat ordonanta care limiteaza salariile directorilor din companiile de stat la maxim sase salarii medii brute pe ramura. Surse guvernamentale sustin ca unele salarii din tabelul prezentat de guvern sunt supraevaluate

UPDATE Guvernul a adoptat miercuri Ordonanta de Urgenta prin care se plafoneaza salariile conducerii companiilor de stat, care vor putea fi de cel mult sase ori mai mari fata de venitul mediu brut dintr-o ramura, a anuntat miercuri ministrul delegat pentru buget, Liviu Voinea, citat de Agerpres. Executivul a prezentat, intr-un comunicat de presa, indemnizatiile pe care acesti manageri le-ar incasa lunar, dar surse guvernamentale au declarat pentru HotNews. ro ca acest tabel contine o serie de date eronate, in sensul in care in unele cazuri este vorba despre intregul fond de salarii pentru conducerea executiva, si nu de salariul directorului. Citeste in documentul atasat salariile directorilor din societatile de stat.

UPDATE Guvernul a adoptat ordonanta care limiteaza salariile directorilor din companiile de stat. Surse guvernamentale sustin ca unele salarii din tabelul prezentat de guvern sunt supraevaluate. Victor Ponta sustine ca nu stie ce a ajuns la presa

UPDATE Guvernul a adoptat miercuri Ordonanta de Urgenta prin care se plafoneaza salariile conducerii companiilor de stat, care vor putea fi de cel mult sase ori mai mari fata de venitul mediu brut dintr-o ramura, a anuntat miercuri ministrul delegat pentru buget, Liviu Voinea, citat de Agerpres. Executivul a prezentat, intr-un comunicat de presa, indemnizatiile pe care acesti manageri le-ar incasa lunar, dar surse guvernamentale au declarat pentru HotNews. ro ca acest tabel contine o serie de date eronate, in sensul in care in unele cazuri este vorba despre intregul fond de salarii pentru conducerea executiva, si nu de salariul directorului. UPDATE1 Premierul Victor Ponta sustine ca nu stie ce a ajuns la presa Citeste in documentul atasat salariile directorilor din societatile de stat.

UPDATE Guvernul a adoptat ordonanta care limiteaza salariile directorilor din companiile de stat la maxim sase salarii medii brute pe ramura

UPDATE Guvernul a adoptat miercuri Ordonanta de Urgenta prin care se plafoneaza salariile conducerii companiilor de stat, care vor putea fi de cel mult sase ori mai mari fata de venitul mediu brut dintr-o ramura, a anuntat miercuri ministrul delegat pentru buget, Liviu Voinea, citat de Agerpres.

Salariile directorilor din companiile de stat, LIMITATE de Guvern.

Guvernul va limita salariile directorilor din companiile de stat, a anuntat, miercuri, premierul Victor Ponta in sedinta saptamanala de Guvern. Concret, salariile din companiile de stat vor fi calculate astfel: de sase ori salariul mediu brut in ramura respectiva, potrivit Mediafax. Citeste si Directorii Nuclearlectrica ar putea castiga 17. 500 de euro pe luna Compensatiile vor fi acordate doar in baza performantei, a adaugat Ponta. Limitarea va fi operata prin ordonanta de urgenta. Citeste .

Victor Ponta vrea sa limiteze salariile directorilor din companiile de stat la maxim sase salarii medii brute pe ramura

Salariile directorilor din companiile de stat ar putea fi plafonate la maxim sase salarii medii brute din respectiva ramura, potrivit unei ordonante de urgenta introdusa miercuri pe agenda sedintei saptamanale de guvern.

Guvernul limiteaza salariile directorilor din companii de stat

Guvernul va limita salariile directorilor din companii de stat la un nivel reprezentand de sase ori salariul mediu brut in ramura respectiva, iar alte compensatii vor fi acordate doar in baza performantei, a anuntat, ieri, la sedinta de Guvern, premierul Victor Ponta. Limitarea va fi operata prin ordonanta de urgenta.

Guvernul a limitat salariile directorilor din companii de stat

Guvernul a limitat salariile directorilor din companii de stat la un nivel reprezentand de 6 ori salariul mediu brut in ramura respectiva, transmite Mediafax. Decizia a fost luata printr-o ordonanta de urgenta ap.

Ponta limiteaza salariile directorilor din companii de stat

Primul ministru, Victor Ponta, va limita salariile directorilor din companii de stat la un nivel reprezentand de sase ori salariul mediu brut in ramura respectiva.

Varujan Vosganian: Victor Ponta regreta cum i-au fost interpretate spusele. Ministerul Finantelor a publicat fara sa verifice salariile pe site-ul Guvernului

Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, a declarat, joi, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii de pe B1 TV ca documentul cu salariile directorilor companiilor de stat publicat pe site-ul Guvernului a fost.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )