Libnet.ro
UNICEF

07:30

Despre ce a vorbit Ponta cu ambasadorii statelor membre UE

România Liberă România Liberă,
Despre ce a vorbit Ponta cu ambasadorii statelor membre UE

Premierul Victor Ponta a transmis, marti, pe pagina personala de Facebook, ca printre subiectele abordate la dejun de lucru cu ambasadorii statelor membre UE s-au numarat acordul privind asistenta financiara acordata Greciei, problema migratiei, aderarea Romaniei la Schengen. continuă pe România Liberă

Victor Ponta, la un dejun de lucru cu ambasadorii statelor 8234;UE8236;: Am reiterat sustinerea pentru parcursul european al statelor din vecinatatea estica, cu accent pe Republica 8234;Moldova8236; si Ucraina

Premierul Victor Ponta a scris pe pagina personala de Facebook despre participarea sa de marti la un dejun de lucru cu ambasadorii statelor 8234;UE8236;, organizat de Presedintia luxemburgheza a Consiliului Uniunii.

Victor Ponta, intalnire cu ambasadorii statelor UE la Bucuresti

Am participat astazi la un dejun de lucru cu ambasadorii statelor 8234;UE8236;, organizat de Presedintia luxemburgheza a Consiliului Uniunii Europene. Am discutat despre mai multe subiecte importante, printre care.

Motivul pentru care premierul Victor Ponta ar trebui sa demisioneze din Guvern: amendamentul Ponta

Premierul Victor Ponta ar trebui sa demisioneze din Guvern dupa ce procurorii i-au atribuit calitatea de inculpat, potrivit regulilor adoptate, chiar la insistentele acestuia, in Consiliul National PSD din luna martie. Amendamentul Ponta, asa cum a fost botezat documentul privind criteriile de integritate ale membrilor PSD, este incalcat insa chiar de autorul lui.

Premierul Victor Ponta, la Antena 3: Am pus la dispozitie apartamentul meu pentru sechestru. E o procedura normala/ Romania e pe primul loc la crestere economica in Europa/ Am terminat autostrada inaintea partenerilor maghiari

Romania e pe primul loc la crestere economica in Europa. Am terminat autostrada inaintea partenerilor maghiari. Nu am taiat in mandatul meu niciun ban de la pensionari. Am aratat ca putem fi si noi primii si nu numai ultimii in Europa sau sa ne comparam numai cu bulgarii, a declarat premierul Victor Ponta in emisiunea Sinteza zilei de pe Antena 3. Intrebat de moderator daca se gandeste sa renunte si la scaunul de premier, Victor Ponta a evitat un raspuns direct sustinand doar ca nu este de neinlocuit si ca sunt mai multi oameni politici care pot conduce guvernul dandu-l exemplu pe Calin Popescu Tariceanu.

Premierul Victor Ponta a hotarat infiintarea Grupului de Lucru pentru Tehnologia informatiei

Premierul Victor Ponta a decis, marti, infiintarea Grupului de Lucru pentru Tehnologia informatiei GLIT), care are ca sarcina finalizarea in termen de trei luni a unei evidente clare a inventarului de.

Premierul Victor Ponta a ajuns la sediul DNA

Premierul Victor Ponta a fost chemat astazi la DNA. Ponta a fost chemat de fiecare data lunea, la Directia Nationala Anticoruptie, de cand a fost pus sub invinuire in dosarul in dosarul.

Premierul Victor Ponta s-a prezentat, in carje, la DNA, pentru a fi audiat

UPDATE Premierul Victor Ponta s-a prezentat luni la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, pentru a fi audiat de procurori, unde a ramas circa o jumatate de ora. Acesta a parasit sediul DNA fara a face prea multe comentarii, precizand doar ca se va face o expertiza financiar contabila.

Rovana Plumb, despre premierul Victor Ponta: Va participa in calitate de prim ministru la toate sedintele Biroului Executiv, reuniunile coalitiei (VIDEO)

Rovana Plumb a vorbit dupa sedinta coalitiei de guvernare despre faptul ca obiectivul pe care aceasta il are este sa ne indeplinim toate angajamanetele asumate in fata romanilor, iar printre obiectivele.

Nicu Banicioiu, vicepresedinte PSD: Nu avem de ce sa discutam despre congres, Ponta nu a demisionat

Vicepresedintele PSD Nicolae Banicioiu a declarat, duminica, ca nu pot fi discutii despre convocarea unui congres al partidului, pentru ca premierul Ponta nu a demisionat, ci este vorba despre prelungirea interimatului, menita sa protejeze PSD, potrivit Mediafax. In PSD nu avem de ce sa discutam despre un Congres. Victor Ponta nu a demisionat. Este vorba de o prelungire a interimatului, menita sa protejeze partidul. Nu poate exista un Congres pana la clarificarea situatiei din Justitie a lui Victor Ponta, afirma Banicioiu.

Daniel Constantin: Cred ca aceasta guvernare trebuie sa continue. Premierul Victor Ponta a ajutat foarte mult agricultura romaneasca

Ministrul Daniel Constantin, liderul Aliantei Liberalilor si Democratilor, crede ca actuala guvernare trebuie sa continue, fiind indicata si continuarea proiectelor economice alaturi de premierul Ponta. Eu cred.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )