Libnet.ro
UNICEF

01:05

Destin tragic pentru un barbat din Dambovita! A murit dupa ce a fost prins sub propriul tractor

Antena3 Antena3,
Destin tragic pentru un barbat din Dambovita! A murit dupa ce a fost prins sub propriul tractor

Un barbat din Candesti Vale, judetul Dambovita, a murit dupa ce a fost prins sub tractorul sau cu care plecase la livada. continuă pe Antena3

Doamne ce tragedie! A murit dupa ce a cazut de pe o stanca! Trupul a fost gasit dupa patru ore

Tragedie in Australia! O femeie din Marea Britanie a murit cazand de pe o stanca in Sydney. Madalyn Davis, 21 de ani, a fost ranit mortal duminica.

Barbat din Brasov, cercetat de politie dupa ce si-a ucis porcii cu pusca de vanatoare

Un barbat din Brasov este cercetat de politisti dupa ce, in Ajunul Craciunului, si-ar fi ucis cu o pusca de vanatoare porcii din gospodarie.

O tanara a trait clipe de cosmar, dupa ce a fost tamponata intetionat de un barbat din Suceava. Dupa impact, individul a incercat sa o arunce de pe pod

Momente de panica traite de o tanara din Suceava, dupa ce a fost tamponata intentionat de un barbat din Suceava. La scurt timp dupa impact, individiul a incercat sa o impinga de pe pod.

Digi24: Un barbat din Braila este anchetat dupa ce a mancat o pasare rara, protejata de lege, iar resturile i le-a dat cainelui

Un barbat din judetul Braila este cercetat de politie sub suspiciunea de braconaj, dupa ce, in curtea lui, a fost gasit emitatorul pe care ornitologii i l-au pus unei gaste cu gat rosu, pasare extrem de rara, protejata de lege.

Ancheta pentru ucidere din culpa in cazul celor patru copii care au murit arsi de vii

Politistii din cadrul Serviciului investigatii Criminale fac cercetari pentru ucidere din culpa si distrugere in cazul celor patru copii care au murit arsi de vii, in urma unui incendiului izbucnit, azi noapte, pe strada Memorandumului din Timisoara.

La ceas de seara, un barbat din Timisoara a iesit din curte cu o roaba incarcata. Se comporta extrem de ciudat. Momentul a fost surprins de o camera de supraveghere stradala

Un barbat din Timisoara a fost surprins de o camera de supraveghere stradala facand ceva extrem de rusinos.

Ce se intampla cu divortul Claudiei Ghitulescu. Cantareata are din nou probleme, dupa ce a aflat ca este inselata

Claudia Ghitulescu a luat pe toata lumea prin surprindere toamna trecuta, anuntandu-si divortul dupa cinci ani de relatie si doi de casnicie. Ce se intampla cu divortul Claudiei Ghitulescu Desi parea ca are o casnicie solida cu Marian 42 de ani), iata ca lucrurile s-au stricat total, cand in viata lor a intrat si o .

Cosmarul trait de o femeie din Dambovita, dupa ce a avut o aventura cu un barbat din sat. Ori ma omoara, ori murim amandoi odata

O femeie de 53 de ani a inceput sa traiasca un cosmar dupa ce a avut o aventura cu un barbat cu zece ani mai mic, din judetul Dambovita.

Un barbat din Dambovita a intrat in curtea fostei concubine, dar avea interdictie.Ce au decis acum politistii

Incidentul a avut loc, duminica seara, in localitatea Alunisu, din judetul Dambovita. O femeie a sesizat politistii din cadrul Postului de Politie Cornatelu cu privire la faptul ca la ea in curte s-ar afla un barbat.

A MURIT cel mai scund barbat din lume. Ce inaltime avea si cum arata (FOTO)

Khagendra Thapa Magar din Nepal, detinatorul recordului mondial pentru cel mai scund barbat mobil din lume, a decedat vineri. Barbatul avea 28 de ani si masura doar 67,08 centimetri. L-am internat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )