Libnet.ro
UNICEF

14:00

Destinatie SURPRIZA pentru Cristiano Ronaldo. Pe cati bani va fi transferat starul portughez si ce salariu va primi

B1 B1,
Destinatie SURPRIZA pentru Cristiano Ronaldo. Pe cati bani va fi transferat starul portughez si ce salariu va primi

Ruptura dintre Cristiano Ronaldo si Real Madrid pare definitiva. Marca, ziarul de casa al lui Real Madrid, dezvaluie unde ar putea ajunge starul lusitan. Astfel, spaniolii scriu ca Juventus Torino este echipa care. continuă pe B1

Celestii il trimit acasa pe Cristiano Ronaldo

Visul de marire la Cupa Mondiala pentru Cristiano Ronaldo s-a incheiat, sambata seara, la Soci, unde Uruguay a eliminat Portugalia, cu 2-1, in faza optimilor de finala.

Cristiano Ronaldo aproape de un transfer in Italia

Dupa ce si-a incheiat conturile la Cupa Mondiala, unde Portugalia a fost eliminata de Uruguay in optimile de finala, Cristiano Ronaldo are doua preocupari principale: vacanta de vara si urmatoarea destinatie in cariera.

FOTOGALERIE CM 2018: Ziua n care Lionel Messi si Cristiano Ronaldo si-au luat la revedere de la competitia din Rusia

Dupa prima zi a optimilor, Campionatul Mondial din Rusia a ramas fara doi dintre cei mai importanti jucatori ai fotbalului, Lionel Messi si Cristiano Ronaldo. Dupa ce Portugalia a fost invinsa de Uruguay scor 2-1), Ronaldo l-a urmat spre casa pe marele sau rival Messi, eliminat la randul sau dupa ce Argentina a pierdut disputa cu Franta scor 4-3).

Cristiano Ronaldo: Portugalia a jucat mai bine ca Uruguay. Am dat totul pe teren

Cristiano Ronaldo si-a luat la revedere de la CM 2018 inca din optimi, dupa ce Portugalia a fost invinsa de Uruguay, scor 2-1. Starul lui Real Madrid a fost departe de evolutiile aratate in meciurile din faza grupelor, dar este de parere ca Portugalia merita sa mearga in sferturi. Portugalia a fost o echipa buna, care a jucat mai bine ca Uruguay. Am dat totul pe teren, iar eu sunt mandru de echipa, a declarat Ronaldo.

Cati bani primesc lunar asistatii social

Datele centralizate de Agentia Nationala pentru Plati si Inspectie Sociala ANPIS) arata ca mai mult de 200. 000 de persoane au primit ajutoare sociale luna trecuta, cei mai multi dintre acestia fiind din Dolj, Bacau si Buzau.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )