Libnet.ro
UNICEF

09:17

Detalii cumplite despre adolescenta din Satu Mare care s-a aruncat de la balcon. A fost vazuta plangang in hohote inainte de tragedie

Antena3 Antena3,
Detalii cumplite despre adolescenta din Satu Mare care s-a aruncat de la balcon. A fost vazuta plangang in hohote inainte de tragedie

Adolescenta de 16 ani din Satu Mare, Patricia, care si-a pus capat zilelor aruncandu-se de la etajul 4 al unui bloc, a fost vazuta plangand in hohote cu o seara inainte de cumplitul incident. Un. continuă pe Antena3

Tragedie la Satu Mare: o fata de 15 ani a cazut de la etajul IV al blocului in care locuia

Dimineata nefasta pentru o familie din municipiul Satu Mare. Fata de 15 ani a familiei a cazut de la geamul apartamentului in care locuiau, decedand pe loc.

Adi Despot, despre celebritatea din adolescenta: imi lasam parul pe fata ca sa nu ma vada nimeni (FOTO)

Adrian Despot, actualul solist al trupei Vita de Vie, a povestit despre celebritatea din adolescenta pe carea castigat-o datorita emisiunii-fenomen Scoala Vedetelor si a sustinut ca postura asta de.

Razvan Rentea, barbatul care si-a ucis parintii si bunica, este internat in spital: Am niste dureri ingrozitoare

RazvanRentea, barbatul din Satu Mare care si-a ucis parintii si bunica, este in continuare internat in spital si se plange ca are dureri ingrozitoare. Razvan Rentea se considera in continuare.

Aproximativ 20.000 de maghiari din judetul Satu Mare voteaza astazi in cadrul alegerilor parlamentare din Ungaria

Maghiarii din Ardeal au fost nevoiti sa se inregistreze la Autoritatea Electorala, iar buletinele de vot le-au primit prin posta.

Care sunt ultimele trenduri in materie de petreceri de majorat

Unele majorate rivalizeaza cu o nunta, atat din punct de vedere al numarului de invitati, cat si din cel al sumelor cheltuite pentru organizare.

O adolescenta din Braila a fost violata ani de zile de propriul frate. Ce scria fata in jurnal i-a socat pe politisti

Judecatorii l-au condamnat pe un tanar de 27 de ani din judetul Braila la cinci ani de inchisoare, dupa ce acesta si-a violat sora cu sapte ani mai mica de sute de ori in decursul a zece ani. Tanara a.

Tariceanu, despre interceptarile din timpul campaniei electorale: Am cerut sa-mi fie puse la dispozitie. Mi s-a raspuns ca au fost distruse

Calin Popescu Tariceanu a vorbit despre momentul in care a aflat, in anul 2014, dintr-un document publicat de Daniel Dragomir, ca a fost interceptat luni de zile inainte de campania electorala si in timpul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )