Libnet.ro
UNICEF

14:30

Detalii cutremuratoare legate de moartea tanarului de 19 ani, din Iasi, care a cazut de la etaj

Antena3 Antena3,
Detalii cutremuratoare legate de moartea tanarului de 19 ani, din Iasi, care a cazut de la etaj

Stefan, adolescentul de 19 ani care a murit dupa ce a cazut de la etajul cinci al unui bloc din Iasi, s-ar fi sinucis, de fapt. Conform informatiilor date de cunoscuti, acesta a decis sa-si puna capat. continuă pe Antena3

A condus sub influenta alcoolului si a provocat decesul unei tinere de 19 ani. Instanta l-a recompensat cu o pedeapsa cu suspendare

Judecatoria Alba Iulia a pronuntat prima decizie intr-un dosar penal in care un tanar in varsta de 27 de ani din Cugir este judecat pentru ucidere din culpa, distrugere din culpa si conducere a unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice.

Un tanar de 19 ani a murit dupa ce a cazul de la etajul cinci al unui bloc

Un tanar de 19 ani a murit dupa ce a cazut de la etajul 5 al blocului in care locuia. Salvatorii l-au resuscitat la fata locului, dar si la spital. in ciuda eforturilor disperate, nu a mai putut fi readus.

DRAMA in televiziune! Cea mai cunoscuta PREZENTATOARE a fost VIOLATA! Detalii cutremuratoare

Celebra prezentatoare din SUA Padma Lakshimi a marturisit ca a fost violata in adolescenta! Fapta terifianta a avut loc in urma cu 30 de ani. Padma a mai povestit ca, la 16 ani, iubitul ei de atunci a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )