Libnet.ro
UNICEF

15:15

Detalii despre schema de coruptie de la Ambasada R. Moldova la Bucuresti

Adevărul Adevărul,
Detalii despre schema de coruptie de la Ambasada R. Moldova la Bucuresti

Mai multi fosti angajati ai Consulatului Republicii Moldova la Bucuresti sunt cercetati penal pentru abuz in serviciu intr-o cauza in care sunt suspectati ca ar fi perceput taxe de la cetateni pe care nu le-ar fi introdus in registrele contabile ale misiunii. Este vorba despre platile pentru adeverintele eliberate de Consulat, care urmau a fi prezentate pentru schimbarea permiselor de conducere moldovenesti in romanesti. continuă pe Adevărul

Detalii despre hotii prinsi in flagrant in timp ce incercau sa arunce in aer un bancomat din Vrancea: Foloseau praf de pusca din cartuse de vanatoare

Patru barbati care incercau sa arunce in aer un bancomat din localitatea Vulturu, judetul Vrancea, au fost prinsi in flagrant delict, joi dimineata, de catre politistii si procurorii DIICOT. Secretarul de stat al MAI, Bogdan Despescu, a prezentat detalii despre operatiune si a precizat ca doi dintre autori ar fi fost implicati si in alte fapte similare, atat pe teritoriul Romaniei cat si in alte state ale Uniunii Europene.

Noi detalii despre pacientii spitalizati cu Covid-19: cand dispar simptomele, de fapt

In ultimele luni au aparut tot mai multe detalii despre modul in care se manifesta infectiile cu Covid-19. Abia acum aflam insa cat dureaza simptomele. De la inceputul pandemiei, foarte.

Totul despre Huawei Mate 40, probabil cel mai bun telefon din 2020

Huawei Mate 40 ar trebui sa fie dezvaluit oficial in curand, dar a ajuns deja pe site-ul Amazon Germania. Ca urmare, stim la ce sa ne asteptam, incepand cu pretul. Unul dintre cele mai.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2482 seconds )