Libnet.ro
UNICEF

16:30

Detalii despre trecutul violent al lui George Floyd. Barbatul se luptase cu dependenta de droguri

Antena3 Antena3,
Detalii despre trecutul violent al lui George Floyd. Barbatul se luptase cu dependenta de droguri

Presa de peste ocean a publicat detalii despre trecutul violent al lui George Floyd, barbatul devenit simbol in lupta impotriva rasismului. Dependenta de droguri i-a marcat tineretea si a fost inchis pentru jaf armat. continuă pe Antena3

Un deputat ucrainean cere Guvernului de la Kiev sa ofere 10 milioane de dolari familiei lui George Floyd si sa numeasca o strada in cinstea americanului

Deputatul ucrainean Ilya Kiva s-a adresat Guvernului de la Kiev cu solicitarea de a oferi familiei lui George Floyd 10 milioane de dolari. De asemenea, parlamentarul a cerut sa fie redenumita strada Stepan Bandera, din capitala Ucrainei, in George Floyd, numele afroamericanului ucis de un politist in timpul retinerii.

Mediastandard.ro: Provocarea George Floyd ar putea fi o noua tentativa de manipulare a publicului

Mai multe imagini cu tineri albi, imitand modul in care George Floyd a fost omorat de catre un ofiter de politie, au starnit neliniste pe internet, in contextul in care Statele Unite ale Americii au fost cuprinse de proteste anti-rasism. Fotografiile, distribuite pe social media, au atras multe reactii negative, fiind considerate a fi incercari de a-si bate joc de tragedia lui George Floyd si a altor oameni de culoare din SUA, victime ale violentei politistilor.

LIVEVIDEO SUA: Au inceput funeraliile lui George Floyd. Acesta va fi inhumat marti, in Texas

Funeraliile lui George Floyd au inceput marti la Houston statul Texas, sudul SUA), la 15 zile de la moartea acestui american de culoare, asfixiat de un politist alb, si a carui ucidere brutala a declansat un val masiv de proteste impotriva rasismului si a brutalitatii politiei, atat in SUA cat si pe plan mondial, transmite AFP.

George Floyd, inmormantat in Houston, orasul sau natal

Funeraliile lui George Floyd au inceput in Houston, Texas, iar sute de oameni s-au adunat sa-l conduca pe ultimul drum.

Ceremonia de inmormantare a lui George Floyd este in plina desfasurare in Houston. Familia si prietenii s-au adunat pentru a-i aduce un ultim omagiu (VIDEO)

UPDATE: 9 iunieora 23:30 Sicriul cu trupul neinsufletit al lui George Floyd a fost scos dinbiserica Fountain of Praisese in aplauzele si cantecele celor prezenti la ceremonia.

Durere si reculegere in fata sicriului lui George Floyd, la Biserica Fountain of Praise din Houston VIDEO

Mii de locuitori din Houston, mai ales din Third Ward, cartierul in care a crescut, au infruntat caldura pentru a-i aduce un ultim omagiu trist si recules lui George Floyd, relateaza AFP.

Unde va fi inmormantat George Floyd. Ultimele minute din viata barbatului au declansat proteste de amploare in SUA (VIDEO)

Moartea afro-americanului George Floyd, de 46 de ani, survenita pe 25 mai, in fata unui magazine, din cauza unei interventii brutale a politiei din Minneapolis, a starnit o puternica revolta in Statele Unite.

Alegeri SUA 2020. Trump vrea sa-si reia mitingurile de campanie. Biden s-a intalnit cu familia lui George Floyd

Presedintele american Donald Trump vrea sa-si reia - in doua saptamani - mitingurile de campanie intrerupte din cauza epidemiei covid-19, relateaza AFP. Pe de alta parte, contracandidatul sau, democratul Joe Biden, s-a intalnit si a discutat timp de peste o ora cu membri ai familiei lui George Floyd, a carui moarte, survenita in timpul unei arestari brutale, a starnit proteste violente in Statele Unite.

Houston se pregateste pentru funeraliile lui George Floyd

Orasul texan Huston se pregateste pentru funeraliile lui George Floyd, la o zi dupa ce politistul acuzat pentru moartea barbatului de culoare a aparut pentru prima oara in fata unui judecator, noteaza AFP.

Politisul acuzat de moartea lui George Floyd s-a prezentat prima data in fata instantei

Politistul american Derek Chauvin, acuzat de moartea lui George Floyd, a comparut luni pentru prima data in fata unui judecator, in cadrul unei audieri de procedura organizata prin videoconferinta, relateaza AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )