Libnet.ro
UNICEF

01:05

Detalii halucinante in cazul tanarului ucis in benzinaria din Iasi. Prietenul cel mai bun l-a ucis pentru un dans

Antena3 Antena3,
Detalii halucinante in cazul tanarului ucis in benzinaria din Iasi. Prietenul cel mai bun l-a ucis pentru un dans

Detalii infioratoare in urma crimei petrecute in benzinaria din Iasi. Alin Daniel Calistru 22 de ani) si-a ucis cel mai bun prieten in bataie, pe Iulian Cozma, dupa ce au fost la discoteca si acesta a. continuă pe Antena3

Crima cumplita intr-o benzinarie din Iasi. Un tanar de 34 de ani, ucis in bataie

Crima cumplita petrecuta intr-o benzinarie din Iasi. Un tanar de 34 de ani a fost ucis in bataie de un individ despre anchetatorii spun ca ii era prieten. Acestia se intorceau de la o.

Un tanar de 20 de ani din Iasi a murit, in urma unui stop cardio-respirator

Un tanar de 20 de ani, din Iasi, a murit. Acestaa fost gasit prabusit la pamant, in stop cardio-respirator. Medicii sositi la fata locului au inceput imediat manevrele de resuscitare, insa fara.

Faze tari: A cstigat un premiu urias la loto, dar nu a gasit biletul. Unde l ascunsese; Ce a patit un romn la vama, cnd a vrut sa intre cu bolidul n tara; Ce mesaj au postat locatarii unui bloc din Iasi suparati pe preot, nainte de Craciun, la avizier

Mesajul unui tanar colindator: Am scris pe afis ca nu primim bani. Spiritul Craciunului a cuprins tara. Un urs foarte curios. Cum a fost surprins animalul salbatic de o camera video intr-o poiana din Apuseni. Supraveghetorii Parcului Natural Apuseni au surprins, in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )