Libnet.ro
UNICEF

14:30

Detalii inedite din viata lui Dem Radulescu. Ce sport a facut si ce pasiune ascunsa avea pentru obiectele electronice

Adevărul Adevărul,
Detalii inedite din viata lui Dem Radulescu. Ce sport a facut si ce pasiune ascunsa avea pentru obiectele electronice

A fost unul dintre cei mai iubiti actori din Romania, insa s-a stins din viata cu doar patru zile inainte de a implini 69 de ani. Este vorba despre Dem Radulescu, maestrul teatrului si al cinematografiei, considerat de multi un adevarat geniu. continuă pe Adevărul

Subiectele zilei: Kovesi, Dragnea si aurul, subiectele centrale n presa de azi; Mituri din viata noastra. Cum am ucis maimuta din poarta Ungariei si ne-am speriat de un ninja moldovean; Efectul investigatiei Recorder: DNA s-a autosesizat si a deschis dos

Efectul investigatiei Recorder: DNA s-a autosesizat si a deschis dosarul Dumnezeul achizitiilor, un dosar pentru abuz in serviciu in cazul afacerilor cu contracte PNDL derulate intre primariile din Constanta si firma Hercinic SRL. Miturile din viata noastra: Cum am ucis maimuta din poarta Ungariei si ne-am speriat de un ninja moldovean. Cineva ne spune o poveste pe care am judeca-o neverosimila acum.

Rugaciunea care te scapa de orice rau din viata ta! Ce se intampla daca o rostesti timp de o luna! Este foarte puternica!

Orice crestin are si momente de cumpana in viata si isi doreste ca rugile sale sa fie ascultate. Totusi, putini sunt cei care stiu care este cea mai puternica rugaciune pentru a avea succes la orice.

MESAJE DE 1 MARTIE. Cele mai tari mesaje pentru femeile din viata ta

Prima zi a primaverii poate fi un bun prilej de a le transmite, cu ocazia Martisorului, cele mai frumoase urari persoanelor dragi din familia ta, prietenelor sau colegelor.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )