Libnet.ro
UNICEF

09:31

Detalii noi despre asasinul politistului din Timis. S-au gasit urme de sange in casa in care s-ar fi ascuns criminalul

Antena3 Antena3,
Detalii noi despre asasinul politistului din Timis. S-au gasit urme de sange in casa in care s-ar fi ascuns criminalul

Imagini cu casa in care se banuieste ca s-ar fi ascuns asasinul politistului din Timis. Fortele Speciale au descins in urma cu putin timp la casa respectiva aflata la doar cativa kilometri departare de. continuă pe Antena3

Carmen Dan acuza sindicatele ca profita de moartea politistului din Timis ca sa-i ceara demisia: Cred ca nu crede nimeni ca ministrul este cel care echipeaza un politist cand pleaca in misiune

Ministrul de Interne, Carmen Dan, spune ca nu are nicio vina in cazul uciderii politistului din Timis, pentru ca nu crede nimeni ca ministrul este cel care echipeaza un politist atunci cand pleaca in misiune. Despre cererea sindicatelor din Politie de a demisiona, din cauza subfinantarii Politiei, Carmen Dan a sustinut ca sindicalistii ii cer demisia de cate ori pot sa profite de o astfel de ocazie.

Scandal urias dupa asasinarea politistului din Timis. Nu ne mai putem juca cu vietile oamenilor. S-a gresit

Este scandal urias dupa asasinarea unui politist de catre un interlop in Timis. in vreme ce politistii acuza ca nu au dotarile necesare pentru a se apara in fata infractorilor violenti, seful Politiei.

Seful Politiei Romane, despre uciderea politistului din Timis: Actiunea a fost organizata defectuos (VIDEO)

Chestorul Ioan Buda, seful Politiei Romane, a criticat, luni, modul in care a fost organizata actiunea in care un politist din Timis a fost ucis in timpul unei misiuni de prindere a unui interlop cautat.

Ucigasul politistului din Timis, inca liber. Cautarile sistate pe timpul noptii au fost reluate: Este ranit destul de serios

La mai bine de 12 ore de la crima in care un politist din Timis a fost impuscat mortal, ucigasul, ranit si inarmat, este inca liber. Cautarile sistate pe timpul noptii au fost reluate luni dimineata.

Marian Godina cere demisia ministrului Carmen Dan dupa moartea politistului din Timis:Cum isi permite un ministru sa stabileasca valoarea unui om

Politistul Marian Godina a publicat un text dur la adresa ministrului de Interne Carmen Dan, dupa ce un un politist din Timis a fost impuscat in misiune in timp ce urmarea un infractor recidivist.

Marian Godina cere demisia ministrului Carmen Dan dupa moartea politistului din Timis:Cum isi permite un ministru sa stabileasca valoarea unui om?

Politistul Marian Godina a publicat un text dur la adresa ministrului de Interne Carmen Dan, dupa ce un un politist din Timis a fost impuscat in misiune in timp ce urmarea un infractor recidivist.

Filmul evenimentelor in cazul politistului din Timis impuscat mortal. Fugarul s-a ascuns intr-o casa de unde a deschis focul

Politistii din Timis sunt in alerta dupa ce un politist care urmarea un barbat dat in urmarire a fost impuscat mortal, iar un alt politist care a participat la actiune a fost ranit.

Mesajul unui politist, dupa cazul din Timis, unde un coleg de-al sau a fost impuscat: Te-ai sinucis, fara sa iti dai seama, acceptand conditiile mizere de munca / Daca nu ne trezim, ne sinucidem toti

Te-ai sinucis, Cristi, fara sa-ti dai seama, acceptand conditiile mizere de munca, nepasarea si ironia meschina din acest sistem. Daca nu ne trezim, ne sinucidem toti, fara sa realizam, este mesajul vicepresedintelui Sindicatului National al Politistilor din Romania SNPR) Decus, Bogdan Banica, dupa ce un politist din Timis a fost ucis in misiune. Liderul sindical cere demisia ministrului de Interne, pentru slaba finantare a Politiei Romane.

Detalii din trecutul violent al ucigasului politistului din Timis: in 1990, beat mort, a furat un tractor si a omorat un om

Ionel Marcel Lepa ar mai fi autorul unui alt omor. Un apropiat al criminalului a povestit pentru Adevarul ca, pe vremea cand era elev la Liceul Agricol din Lugoj, ar fi lovit cu tractorul un om.

IGPR, anunt despre criminalul din Timis

Asupra politistului ucis in misiune in judetul Timis, duminica, au fost trase trei focuri de arma, atacatorul, care nu a fost prins, fiind in continuare inarmat, a anuntat adjunctul inspectorului general al.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )