Libnet.ro
UNICEF

01:05

Detalii de ultima ora despre incendiul din Germania, in urma caruia 21 de romani au fost internati

B1 B1,
Detalii de ultima ora despre incendiul din Germania, in urma caruia 21 de romani au fost internati

Circa 180 de masini de pompieri si salvare au luat parte pentru salvarea celor 31 de persoane, romani si moldoveni, aflate in incendiul din Bergkamen, Germania. Un locuitor a fost trezit joi spre. continuă pe B1

Ambasadorul Germaniei la Bucuresti, despre incendiul din Bergkamen, intr-un imobil in care locuiesc si romani: Cu atat mai dureros pentru mine sa comentez acest eveniment intr-o zi de sarbatoare nationala pentru romani/ Incendiul nu s-a soldat cu morti

Ambasadorul Germaniei la Bucuresti, Cord Meier-Klodt, a transmis vineri un mesaj in legatura cu incendiul din localitatea germana Bergkamen, declansat intr-un imobil in care locuiesc si cetateni romani, mai multe persoane fiind ranite. Ambasadorul precizeaza ca autoritatile germane au inceput o investigatie minutioasa cu privire la acest caz grav, diplomatul exprimandu-si totodata compasiunea pentru cei raniti.

Ambasadorul Germaniei la Bucuresti, despre incendiul din blocul locuit de muncitori romani, in Bergkamen: Cu atat mai dureros pentru mine sa comentez acest eveniment intr-o zi de sarbatoare nationala pentru romani / Incendiul nu s-a soldat cu morti

Ambasadorul Germaniei la Bucuresti, Cord Meier-Klodt, a transmis vineri un mesaj in legatura cu incendiul din localitatea germana Bergkamen, declansat intr-un imobil in care locuiesc si cetateni romani, mai multe persoane fiind ranite. Ambasadorul precizeaza ca autoritatile germane au inceput o investigatie minutioasa cu privire la acest caz grav, diplomatul exprimandu-si totodata compasiunea pentru cei raniti. Primele concluzii ale anchetatorilor au aratat ca focul ar fi fost pus intentionat.

Ambaadorul Germaniei la Bucuresti, despre incendiul din Bergkamen, intr-un imobil in care locuiesc si romani: Cu atat mai dureros pentru mine sa comentez acest eveniment intr-o zi de sarbatoare nationala pentru romani

Ambasadorul Germaniei la Bucuresti, Cord Meier-Klodt, a transmis vineri un mesaj in legatura cu incendiul din localitatea germana Bergkamen, declansat intr-un imobil in care locuiesc si cetateni romani, mai multe persoane fiind ranite. Ambasadorul precizeaza ca autoritatile germane au inceput o investigatie minutioasa cu privire la acest caz grav, diplomatul exprimandu-si totodata compasiunea pentru cei raniti.

MAE, despre romanii prinsi in incendiul din Germania: Toate persoanele spitalizate au fost externate

Ministerul roman al Afacerilor Externe a anuntat vineri seara ca toate persoanele spitalizate in urma incendiului produs intr-o cladiedin localitatea germana Bergkamen, au fost externate,.

MAE: Incendiu intr-un imobil din Germania in care locuiau si cetateni romani

ACTUALIZARE 18:00 in acest moment nu este confirmata identitatea niciunui cetatean roman in randul persoanelor ranite in incendiul din localitatea Bergkamen, a anuntat purtatorul de cuvant al Ministerului Afacerilor Externe MAE), Paul Ciocoiu. ------------- Un incendiu a afectat astazi un imobil din localitatea germana Bergkamen, in care locuiau si cetateni romani, un numar de 33 de persoane fiind spitalizate, a anuntat Ministerul Afacerilor Externe MAE), intr-un comunicat de presa.

CM Handbal (f): Romania vs Paraguay (15:00)/ Debutul tricolorelor la competitia din Germania

Echipa nationala de handbal feminin a Romaniei debuteaza sambata la cea de-a 23 editie a Campionatului Mondial, intr-un meci cu Paraguay, cea mai slab cotata nationala de la turneul final din Germania. Cu doar sase jucatoare din lotul care castiga bronzul la editia anterioara, Romania n-ar trebui sa intampine probleme in partida cu Paraguay, fiind una perfecta pentru acomodare. Meciul va fi in direct pe Telekom Sport si LiveText pe HotNews. ro de la ora 15:00.

Onorata instanta, mi-era foame. Cersetor roman din Germania prins la furat caviar

Un cersetor roman, in varsta de 44 de ani, din Germania a fost prins intr-un supermarket din Dusseldorf la furat caviar, somon si pastrav afumat, dar si sticle cu coniac. in.

Ce s-a intamplat la incendiul din Bergkamen, Germania, in urma caruia au fost spitalizati 21 de cetateni romani detalii din presa germana

A inceput cu un incendiu aparent inofensiv, al unei masini parcate in fata unei case din Oberaden, dar la scurt timp dupa aceea a fost nevoie de interventia a 180 de echipe de salvare. 21 de angajati ai unei companii de constructii din localitatea Unna, nu departe de Dortmund, au fost spitalizati in urma unor grave intoxicatii cu fum. In cladire erau cazati 41 de muncitori in constructii, intre care 33 de cetateni romani si 8 moldoveni. Intre timp, toti cei spitalizati au fost externati, precizeaza Westfallischer Anzeiger.

Ce s-a intamplat la incendiul din Bergkamen, Germania, in urma caruia au fost spitalizati 31 de cetateni romani detalii din presa germana

A inceput cu un incendiu aparent inofensiv, al unei masini parcate in fata unei case din Oberaden, dar la scurt timp dupa aceea a fost nevoie de interventia a 180 de echipe de salvare. 31 de angajati ai unei companii de constructii din localitatea Unna, nu departe de Dortmund, au fost spitalizati in urma unor grave intoxicatii cu fum. In cladire erau cazati 41 de muncitori in constructii, intre care 33 de cetateni romani si 8 moldoveni. Intre timp, toti cei spitalizati au fost externati, precizeaza Westfallischer Anzeiger.

Noi detalii despre romanii afectati de incendiul de vineri din Germania. Cu ce se ocupau acestia

Echipa consulara mobila din cadrul Consulatului General al Romaniei la Bonn s-a deplasat in localitatea Bergkamen, la unul dintre locurile unde au fost cazati 10 dintre cetatenii romani, rezidenti ai imobilului.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )