Libnet.ro
UNICEF

01:05

Detaliul din poza cu Simona Halep i-a innebunit pe fani. Valoreaza peste 10.000 de euro

Playtech Playtech,
Detaliul din poza cu Simona Halep i-a innebunit pe fani. Valoreaza peste 10.000 de euro

Dupa cateva zile de absenta din mediul online, Simona Halep a revenit in atentia fanilor cu o noua poza. in imagine, marea jucatoare de tenis este surprinsa cu un accesoriu care a luat fata tuturor. Un detaliu de 10. 000 de euro iese usor in evidenta in selfie-ul realizat de sportiva. Simona Halep, accesoriu de mii . continuă pe Playtech

Meghan Markle i-a luat fata lui Kate Middleton. Detaliul din camera reginei Angliei

Meghan Markle i-a luat fata lui Kate Middleton. Regina Angliei a asezat poza cu ducesa de Sussex si printul Harry in fata celei cu ducesa de Cambridge si printul William, in camera sa din Palatul Buckingham. Detaliul a iesit la iveala in timpul intalnirii cu noul premier al Marii Britanii, Boris Johnson. Meghan Markle i-a .

Simona Halep a vorbit despre cel care o va antrena pe viitor: Sper sa se intoarca!

Simona Halep nu a uitat de Darren Cahill, cel care a pregatit-o pana anul trecut si care a ajutat-o sa castige primul trofeu de Grand Slam din cariera Roland Garros 2018). Numarul 4 mondial spera sa colaboreze si pe viitor cu australianul, despre care spune ca i-a fost alaturi si la Wimbledon, chiar daca nu .

Ce nu s-a vazut la ceremonia de la Cotroceni. Simona Halep a venit de mana cu iubitul FOTO

Simona Halep a venit de mana cu iubitul si insotita de parinti la ceremonia de la Palatul Cotroceni, in cadrul careia a fost decorata de catre presedintele Klaus Iohannis cu Ordinul Steaua Romaniei. Seful statului a declarat ca este pacat ca tinerele talente nu beneficiaza de sprijin din partea statului, in timp ce Simona a .

Simona Halep va juca pentru al saselea an consecutiv la Wuhan Open

Simona Halep, locul 4 WTA si organizatorii Wuhan Open au anuntat, marti, participarea campioanei de la Wimbeldon la turneul de categorie Premier 5 22-28 septembrie), cu premii totale de 2,828 de milioane de dolari, informeaza WTA.

Simona Halep: Sper ca Darren Cahill sa se intoarca in echipa noastra

Decorata de presedintele Klaus Iohannis cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Cavaler dupa ce a castigat turneul de Grand Slam de la Wimbledon, Simona Halep a gasit timp sa discute cu jurnalistii si despre tenis. Fostul lider mondial a precizat ca il asteapta pe Darren Cahill sa vina inapoi alaturi de ea.

Ce a spus Simona Halep cu privire la Klaus Iohannis: De ce nu?

Simona Halep, care a fost decorata marti de presedintele Klaus Iohannis cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Cavaler, a declarat, dupa ceremonie, ca ar juca un meci de tenis cu seful.

Ce a spus Simona Halep cu privire la un meci cu Klaus Iohannis: De ce nu?

Simona Halep, care a fost decorata marti de presedintele Klaus Iohannis cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Cavaler, a declarat, dupa ceremonie, ca ar juca un meci de tenis cu seful.

Simona Halep, dupa ce a fost decorata de Klaus Iohannis: As juca un meci cu domnul presedinte

Simona Halep a declarat, marti, la finalul cermoniei de la Palatul Cotroceni, prin care a fost decorata cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Cavaler, ca i-ar face placere sa jjoace un meci de tenis cu.

VIDEO. Simona Halep, decorata de Iohannis:,,As juca un meci cu domnul presedinte

Simona Halep, care a fost decorata marti de presedintele Klaus Iohannis cu Ordinul National Steaua .

FOTOGRAFIA ZILEI! Simona Halep, insotita de iubitul sau la ceremonia de la Cotroceni (FOTO)

Simona Halep a fost decorata, marti, cu Steaua Romaniei de presedintele Klaus Iohannis. Detalii AICI) LACRIMI AMARE PENTRU MIHAI CONSTANTINESCU! S-A iNTAMPLAT LA ORA 5:00 DIMINEATA! IMAGINI GREU DE.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )