Libnet.ro
UNICEF

13:00

Detaliul uimitor observat de fani la George Burcea si Andreea Balan, la aproape 1 an de la despartire

Playtech Playtech,
Detaliul uimitor observat de fani la George Burcea si Andreea Balan, la aproape 1 an de la despartire

Desi public, cei doi soti se declara separati si cu vietile refacute, avand deja si alti parteneri de luni bune, in tacere insa, Andreea Balan si George Burcea par ca inca isi vorbesc prin gesturi ce exprima totul. Detaliul uimitor observat de fani la George Burcea si Andreea Balan Ei au fost surprinsi in timp . continuă pe Playtech

Detaliul despre Andreea Balan si George Burcea care a iesit la iveala. Chiar el l-a spus!

Andreea Balan si George Burcea nu o duc bine deloc. Cei doi au plecat de la o poveste de iubire din basm la o relatie bazata doar pe cateva cuvinte, iar lucrurile merg din rau in mai rau. Ce detaliu a iesit la iveala? Andreea Balan si George Burcea: Detaliu care a iesit la iveala .

Rasturnare de situatie intre George Burcea si Viviana Sposub. Reactia care schimba totul

In plin divot cu Andreea Balan, George Burcea si Viviana Sposub si-au inceput relatia. Mare dragoste intre cei doi, delcaratii si chiar se vorbea de o verigheta. Numai ca in paradisul celor doi separe ca s-au cam adunat nori negrii. George Burcea si Viviana Sposub si paradisul amoros Cei doi s-au cunoscut in timpul filmarilor .

Viviana Sposub a schimbat jobul dupa Ferma. Ce face acum iubita lui George Burcea la Pro TV

Viviana Sposub a facut cateva schimbari dupa participarea la emisiunea Ferma, show unde toti romanii au putut s-o vada asa cum e. Ce s-a decis sa faca acum iubita lui George Burcea? Show-ul a fost doar inceputul lantului de noroc. Viviana Sposub, schimbari uriase dupa Ferma Vivana Sposub o duce bine! Se pare ca show-ul .

Bianca Dragusanu si Andreea Balan, desfiintate de cine nu se asteptau. Ce mesaj socant au primit

Oana Zavoranu revine in forta, dupa ce, recent, critica alte vedete din showbiz-ul romanesc. Se pare ca bruneta a lansat o campanie dura impotriva celor care se autotintuleaza influenceri. Noile sale victime sunt Bianca Dragusanu si Andreea Balan. Bianca Dragusanu si Andreea Balan in colimatorul Oanei Zavoranu Daca pana acum victimele criticilor brunetei Oana Zavoranu .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )