Libnet.ro
UNICEF

11:45

Detinatoarea titlului de la Wimbledon eliminata in turul doi

Online Sport Online Sport,
Detinatoarea titlului de la Wimbledon eliminata in turul doi

Angelique Kerber, jucatoarea care triumfa in 2018 pe iarba de la Wimbledon, a parasit rapid competitia din acest an. continuă pe Online Sport

Wimbledon: Angelique Kerber, detinatoarea trofeului, invinsa in turul al doilea de Lauren Davis (95 WTA) Bertens, Kvitova si Stephens merg mai departe

Angelique Kerber campioana en-titre si favorita 5) a fost eliminata inca din turul al doilea al competitiei de la Wimbledon. Jucatoarea din Germania a fost invinsa de americanca Lauren Davis 95 WTA, 1. 57 m), scor 2-6, 6-2, 6-1, dupa o ora si 52 de minute de joc. in runda urmatoare s-au calificat nume importante precum Kiki Bertens cap de serie nr. 4), Petra Kvitova 6) si Sloane Stephens 9).

Monica Niculescu, eliminata de Mertens in turul doi la Wimbledon. Halep, singura romanca ramasa in turneul de simplu

Monica Niculescu, locul 111 WTA, ajunsa pe tabloul principal la Wimbledon in urma primirii unui wild card, a fost eliminata, joi, in turul doi al turneului.

Monica Niculescu, eliminata de Elise Mertens in turul doi la Wimbledon

Monica Niculescu, locul 111 WTA, beneficiara a unui wild card, a fost eliminata, joi, in turul doi l.

Cand joaca Simona Halep cu Mihaela Buzarnescu, la Wimbledon. Turul doi va fi 100% romanesc

Simona Halep se va duela miercuri, 3 iulie, pentru intrarea in turul trei, cu Mihaela Buzarnescu. Ora si terenul pe care va avea loc confruntarea urmeaza sa fie stabilite. Cele doua au mai jucat impreuna, in 2008, moment in care Halep s-a impus in doua seturi. Simona Halep si Mihaela Buzarnescu vor juca miercuri, 3 .

Wimbledon: Novak Djokovic, fara emotii in turul doi

Novak Djokovic a obtinut o victorie in trei seturi in fata lui Philipp Kohlschreiber 57 ATP), scor 6-3, 7-5, 6-3, rezultat in urma caruia s-a calificat in turul doi de la Wimbledon este campionul en-titre al competitiei).

Wimbledon: Schimbul de generatii - Cori Gauff (15 ani) a invins-o pe Venus Williams (39 ani); Pliskova si Svitolina, in turul doi (Rezultatele zilei)

Cori Gauff 15 ani, 313 WTA, venita din calificari), noua speranta a tenisului american, a invins-o pe Venus Williams 39 ani, cinci titluri la All England Club) si s-a calificat in turul al doilea de la Wimbledon. A fost 6-4, 6-4, dupa un meci care a durat o ora si 17 minute. Karolina Pliskova favorita 3), Elina Svitolina 8), Anastasija Sevastova 12) si Madison Keys 17) au obtinut victorii in doua seturi si continua competitia, in timp ce Aryna Sabalenka 10) si Marketa Vondrousova 16) au fost eliminate.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )