Libnet.ro
UNICEF

14:30

Detinut evadat de la Penitenciarul Gaesti a fost prins

Antena3 Antena3,
Detinut evadat de la Penitenciarul Gaesti a fost prins

Politia din Dambovita este in alerta dupa ce un detinut a evadat astazi de la locul unde isi desfasura activitatea. Politistii au fost sesizati de catre reprezentantii Penitenciarului Gaesti cu. continuă pe Antena3

Dambovita: Detinutul de la Penitenciarul Gaesti evadat de la un punct de lucru a fost prins

Detinutul de la Penitenciarul Gaesti care a evadat marti, in jurul pranzului, de la un punct de lucr.

VIDEO Detinutul de la Gaesti, care evadase de la un punct de lucru, a fost prins de politisti. A fost, din nou, dus in celula

Un detinut care isi ispasea pedeapsa in regim deschis la Penitenciarul din Gaesti a fost prins la cateva ore dupa ce a fugit de la un punct de lucru. Barbatul, care era inchis pentru furt, muncea la un depozit de legume-fructe din comuna Baleni. Surse din randul ancheatorilor spun ca acesta avea de gand sa fuga in Prahova, judetul de domiciliu, la iubita sa. Caine politistilor a fost cel care l-a gasit.

Alerta in Dambovita. Un detinut de la Penitenciarul Gaesti a evadat

Politia din Dambovita este in alerta dupa ce un detinut a evadat astazi de la locul unde isi desfasura activitatea. Politistii au fost sesizati de catre reprezentantii Penitenciarului Gaesti cu.

Alerta in Dambovita. Un detinut de la Penitenciarul Gaesti a evadat. Este al doilea detinut fugit de la un punct de lucru, in decurs de doua luni

Un barbat in varsta 30 de ani, din Prahova, inchis in regim deschis la Penitenciarul Gaesti, a fugit de la un punct de lucru din comuna damboviteana Baleni. in tot judetul au fost instituite filtre pentru gasirea fugarului.

Cum a fost prins jihadistul care studia harta metroului din Bucuresti

Cum a fost prins jihadistul care studia harta metroului din Bucuresti si voia sa fie kamikaze.

Cum a fost prins jihadistul care studia harta metroului din Bucuresti si voia sa fie kamikaze. Probele zdrobitoare gasite in calculatorul vandut pe OLX

Curtea de Apel Bucuresti l-a condamnat pe un tanar roman de origine palestiniana la trei ani si opt luni de inchisoare pentru propaganda facuta terorismului. Ancheta a scos la iveala ca tanarul era dispus sa fie kamikaze, iar in laptop-ul vandut de jihadist pe OLX au fost descoperite indicii ca tanarul planuia un atentat intr-o statie de metrou din Bucuresti.

Politistul catastrofa: dupa ce-a furat motorina din navele acostate la Galati, a fost prins sofand beat pe contrasens

Parchetul de pe langa Judecatoria Galati l-a trimis in judecata pe un agent de politie din cadrul Sectiei Regionale de Transporturi Galati pentru delapidare si complicitate la delapidare, iar intr-un alt dosar pentru refuzul sau sustragerea de la prelevarea de probe biologice.

Un medic bucurestean a fost prins drogat la volanul unui bolid de lux

Un medic din Bucuresti a fost descoperit de oamenii legii din Constanta ca a condus dupa ce a consumat droguri. El s-a ales cu dosar penal.

Digi 24: VIDEO Un medic a fost prins drogat, in Mamaia, la volanul unui bolid de lux

Un barbat care a consumat canabis apoi s-a urcat la volan a ajuns pe mana politistilor din Constanta. S-a intamplat in timpul unei actiuni pe care agentii au desfasurat-o in Mamaia. Si nu a fost singurul sofer sanctionat.

Incident pe Aeroportul Otopeni. Un avion a fost oprit brusc din decolare. Mai multi pasageri au fost saltati

Un avion care se pregatea sa decoleze de pe Aeroportul Otopeni cu destinatia Larnaca a fost oprit brusc. Comandantul a decis sa opreasca aeronava dupa ce niste pasageri au devenit agresivi la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )