Libnet.ro
UNICEF

18:45

Un detinut infectat cu COVID-19 a murit intr-un spital din Capitala

B1 B1,
Un detinut infectat cu COVID-19 a murit intr-un spital din Capitala

Un detinut de la Penitenciarul Iasi, diagnosticat cu COVID-19, a murit intr-un spital din Capitala. Barbatul, in varsta de peste 80 de ani, suferea de mai multe afectiuni cronice. Dupa cea fost. continuă pe B1

La varsta de 104 ani, o femeie a invins in lupta cu COVID-19 si a fost externata dintr-un spital din Madrid

Elena este o pacienta spaniola, in varsta de 104 ani, care a reusit sa iasa invingatoare in lupta cu noul coronafirus, fiind externata dintr-un spital din Madrid, dupa ce a fost internata timp de 14 zile,.

Petrecere cu zeci de persoane intr-un club de fite din Capitala: Amenzi de mii de lei dupa ce tinerii s-au distrat ignorand restrictiile impuse in contextul pandemiei (VIDEO)

Pandemia a fost data uitarii, iar pericolul infectarii, ignorat total, sambata seara, intr-un club de fite din parcul Herastrau din Capitala. Zeci de tineri au petrecut ca in vremurile bune si s-au laudat.

Dosar penal pentru ucidere din culpa in cazul pacientei cu COVID-19 detubata la Spitalul Victor Babes din Capitala. Brancardierul este suspect

Cazul pacientei cu COVID-19 care a murit la Spitalul Victor Babes din Capitala dupa ce ar fi fost detubata din greseala de un brancardier a fost preluat de Parchet, care face cercetari pentru ucidere din culpa, brancardierul avand calitatea de suspect.

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2733 seconds )