Libnet.ro
UNICEF

22:00

Detinutii din penitenciarul Rahova mananca mai bine decat multi romani. S-a aflat ce au in meniu criminalii

Antena3 Antena3,
Detinutii din penitenciarul Rahova mananca mai bine decat multi romani. S-a aflat ce au in meniu criminalii

Dupa condamnarile rasunatoare ale fostului presedinte al PSD, Liviu Dragnea si a fostului primar al Constantei, Radu Mazare, Penitenciarul Rahova a revenit in atentia romanilor. continuă pe Antena3

Administratia Penitenciarelor, al treilea comunicat dupa interviul cu Dragnea: Verificari la Penitenciarul Rahova

Administratia Nationala a Penitenciarelor a publicat un nou comunicat, joi seara, dupa interviul pe care Liviu Dragnea l-a acordat Ancai Alexandrescu de la Realitatea TV, in care precizeaza ca a cerut de la Penitenciarul Rahova documentele in baza carora a fost aprobata comunicarea online.

Ministrul Economiei: incepand cu 1 iulie, pretul la gaze va fi mai mic decat pretul pe care populatia il plateste acum

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, crede ca de la data de 1 iulie, cand are loc liberalizarea pretului la gaze, nu se va mai vorbi de o crestere a pretului, ci cu cat va scadea pretul gazelor, precizand ca tariful platit de populatie va fi mai mic decat in prezent cand pretul este unul reglementat.

Nelu Tataru:Azi vom avea un numar de cazuri mai crescut decat de obicei

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca numarul de cazuri de COVID-10 confirmate astazi va fi mai crescut decat de obicei. Acestaa mers, joi, intr-o vizita de lucru la Spitalul Judetean de Urgenta din Targu Jiu, unde a explicat ca urmatoarea etapa de relaxare va incepe de la 1 iulie.

FMI: Declinul economic va fi mai mare decat cel initial estimat

Fondul Monetar International FMI) a revizuit in scadere semnificativa estimarile privind evolutia economiei mondiale in acest an, deoarece efectele negative ale pandemiei de coronavirus COVID-19) sunt mai accentuate decat s-a anticipat, arata cel mai nou raport World Economic Outlook, publicat miercuri de institutia financiara internationala, conform Agerpres. ro.

FMI, DESPRE ANUL ACESTA: Declinul economic va fi mai mare decat cel initial estimat

Fondul Monetar International FMI) a revizuit in scadere semnificativa estimarile privind evolutia economiei mondiale in acest an, deoarece efectele negative ale pandemiei de coronavirus COVID-19) sunt mai accentuate decat s-a anticipat, arata cel mai nou raport World Economic Outlook, publicat miercuri de institutia financiara internationala, conform Agerpres. ro.

Croitoru, BNR: Recesiunea va fi mai mare decat in 2009. Cresterea pensiilor ar fi dezastruoasa

Lucian Croitoru, consilierul guvernatorului BNR Mugur Isarescu, a analizat situatia economica a Romaniei in contextul pandemiei, concluzia fiind ca recesiunea va fi mult mai accentuata decat cea din precedenta criza economico-financiara.

Atentie la ce banca depuneti banii! Ati putea ramane cu mai putin decat ati depus! Cu cat au scazut dobanzile

Mare atentie cand depuneti banii la banca! V-ati putea trezi in situatia in care aveti mai putin bani decat ati depus! Criza provocata de pandemia cu coronavirus a dus la scaderea dobanzilor la depozite.

Klaus Iohannis, despre inundatiile care afecteaza Romania: Trebuie sa fim mult mai bine pregatiti in a gestiona aceste fenomene extreme. Este imperativa o schimbare rapida de abordare (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, miercuri, o declaratie de presa cu privire la situatia grava provocata in mai multe zone ale tarii de inundatiile din ultimele zile. Seful statului le-a transmis celor.

Dacia uimitoare mai tare decat Duster. La ce SUV lucreaza in secret producatorul auto

Pe masura ce ne apropiem de finalul anului, sunt asteptate cateva modele noi de la Dacia. Unul dintre ele ar completa gama SUV si ar face, totodata, o reinventare a unui model mai vechi. Pentru.

Razboiul digital 2.0 al Chinei este mult mai insidios decat cel al Rusiei - interviu cu Nicolae Tibrigan, expert in analiza razboiului informational

Razboiul informational va deveni si mai dur in conditiile unui ecosistem informational suprasolicitat de naratiuni strategice care, efectiv, s-ar putea sa ne copleseasca daca nu ne mobilizam din timp, a declarat intr-un amplu interviu pentru HotNews. ro Dr. Nicolae Tibrigan, expert al Laboratorului pentru Analiza Razboiului Informational si Comunicare Strategica LARICS). Acesta a vorbit despre o colaborare intre China si Rusia, in sensul ca strategii chinezi invata din experienta fabricilor de troli militarizate, iar cei rusi devin mult mai interesati acum sa preia modelul de diplomatie publica chineza pentru a-i construi Rusiei o imagine pozitiva la nivel international. Vezi cum profita China de criza COVID-19 si cum este afectata Romania de acest razboi informational.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2511 seconds )