Libnet.ro
UNICEF

11:00

Detinutul periculos care a evadat de la Satu Mare a fost prins de politisti

Antena3 Antena3,
Detinutul periculos care a evadat de la Satu Mare a fost prins de politisti

Individul care a evadat sambata de la un punct de lucru din Satu Mare a fost prins, duminica, de oamenii legii, potrivit Politiei Satu Mare. Barbatul de 25 de ani executa pedeapsa in regim semi-deschis si a fugit sambata din inchisoare. continuă pe Antena3

Detinutul evadat de la un punct de lucru al Penitenciarului Satu Mare a fost prins de politisti

Detinutul de la Penitenciarul Satu Mare care a evadat de la un punct de lucru al unitatii a fost prins, duminica seara, de politisti, in localitatea Madaras.

Un detinut condamnat pentru talharie calificata a evadat din Penitenciarul Satu Mare. Care sunt semnalmentele puscariasului fugar

Un barbat condamnat la trei ani de inchisoare a evadat sambata de la punctul de lucru al Penitenciarului Satu Mare, informeaza institutia printr-un comunicat de presa. Detinutul este in varsta de 25 de ani si era in executarea unei pedepse pentru talharie calificata. in prezent, el este cautat de politistii de la IPJ Satu Mare, alaturi de echipe de jandarmi si politisti de frontiera.

Stare de alerta in Romania! Un detinut periculos a evadat si politistii se tem de ce e mai rau. Cum arata acesta

Un detinut in varsta de 25 de ani a evadat sambata de la un punct de lucru din Satu Mare. Politisti sunt in alerta si il cauta acum pe tanarul care ar putea sa incerce sa paraseasca tara, transmite Administratia Nationala a Penitenciarelor ANP).

Un detinut evadat a fost prins din nou. Va primi ani de inchisoare in plus

Un puscarias care a evadat sambata, de la punctul de lucru al Penitenciarului Satu Mare a fost depis.

Satu Mare: Un detinut a evadat de la punctul de lucru al penitenciarului. Politia de Frontiera este in alerta

Politistii sunt in alerta dupa ce un detinut a evadat sambata in jurul pranzului, de la un punct de lucru din Satu Mare. Fortele de ordine au format o patrula de cautare si s-au mobilizat pentru a.

Presedintele Organizatiei Judetene Satu Mare a PNL, lasat fara permis de politisti

Presedintele Organizatiei Judetene Satu Mare a PNL, Adrian Albu, ar fi ramas fara permis dupa ce ar fi fost surprins de politisti gonind cu viteza in interiorul unei localitati.

600 de kilometri pentru viata. Un militar a alergat de la Galati la Satu Mare pentru a ajuta o tanara politista care sufera de leucemie. VIDEO

Un militar a alergat de la Galati la Satu Mare pentru a sustine o cauza umanitara a unei politiste diagnosticate cu leucemie acuta.

Un militar din Galati a alergat 600 km pana la Satu Mare pentru o politista bolnava de leucemie

Laurentiu Cobzaru, un militar din Galati, a alergat 600 de kilometri pana la Satu Mare pentru o tanara politista, in varsta de 20 de ani, diagnosticata cu leucemie acuta.

Cel mai mare falsificator de bancnote de plastic din lume a fost retinut: Creatorul super leului a fost prins, miercuri, de DIICOT (FOTO)

Cel mai mare falsificator de bancnote de plastic din lume, care a fost prins miercuri, in Romania, a fost retinut pentru 24 de ore. Gruparea condusa de acesta este responsabila de scoaterea pe piata a super.

Satu Mare: 21 de cetateni din Egipt, Siria si Palestina, prinsi in timp ce voiau sa treaca granita ilegal

Politistii de frontiera satmareni au depistat 21 de cetateni din Egipt, Siria si Palestina care au incercat sa treaca ilegal frontiera din Romania in Ungaria, informeaza sambata Politia de Frontiera.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )