Libnet.ro
UNICEF

19:30

Detinutul periculos evadat de la Penitenciarul Focsani a fost prins de politisti

Antena3 Antena3,
Detinutul periculos evadat de la Penitenciarul Focsani a fost prins de politisti

Detinutul evadat de la Penitenciarul Focsani in timp ce se afla la munca a fost prins, sambata seara, la o stana de pe raza localitatii Poiana Cristei, unde acesta se ascundea, a informat Inspectoratul de. continuă pe Antena3

Evadatul de la Penitenciarul Focsani a fost prins cu ajutorul localnicilor. Femeia agresata de el este internata in spital

Vasilica Ciubotaru, evadat vineri de la un punct de lucru de langa Focsani, fusese condamnat pentru violarea si uciderea unei batrane si ispasea o pedeapsa de 22 de ani, din care a executat deja 14 ani.

Alerta in Romania! Un detinut extrem de periculos a evadat de la Penitenciarul Focsani

Un detinut a evadat vineri de la Penitenciarul Focsani. Acesta se afla la munca, in regim deschis, pe teritoriul municipiului Focsani si a fugit, dupa ce s-a asigurat ca nu este vazut de gardianul.

Alerta in Romania! Detinut evadat de la Penitenciarul Focsani

Un detinut a evadat vineri de la Penitenciarul Focsani. Acesta se afla la munca, in regim deschis, pe teritoriul municipiului Focsani si a fugit, dupa ce s-a asigurat ca nu este vazut de gardianul.

Un detnut condamnat pentruomor a evadat de la Penitenciarul Focsani

Un detinut din Penitenciarul Focsani, condamnat pentru omor, a evadat, vineri dupa-amiaza, de la pun.

A fost prins detinutul evadat de la Penitenciarul Focsani: Acesta a mai comis o infractiune grava in cele 30 de ore cat a fost cautat (VIDEO)

Detinutul periculos evadat de la Penitenciarul Focsani a fost prins de politisti dupa mai bine de 30 de ore de cautari! Individul fost gasit aseara intr-un sat din Vrancea. Potrivit autoritatilor,.

Vrancea: Detinutul evadat a fost prins; acesta se ascundea la o stana

Detinutul evadat de la Penitenciarul Focsani in timp ce se afla la munca a fost prins, sambata seara, la o stana de pe raza localitatii Poiana Cristei, unde acesta se ascundea, a informat Inspectoratul de Politie Judetean IPJ) Vrancea, potrivit Agerpres.

Un detinut extrem de periculos a evadat de la un punct de lucru al Penitenciarului Focsani. Este recidivist si a fost inchis pentru omor calificat

Politia a instituit filtre la toate intrarile si iesirile din municipiul Focsani. Detinutul a fugit de sub ochii gardianului care il supraveghea.

A fost prins barbatul care a evadat vineri in Vrancea. Politistii au intrat peste el cand se pregatea sa comita un viol

Acesta a fost cautat de aproape 200 de oameni ai legii, timp de peste 30 de ore. Individul va fi dus direct in Penitenciarul Focsani.

Criminalul evadat din Focsani, cautat de aproape 200 de politisti si jandarmi si de un elicopter

Cautarile detinutului de la Penitenciarul Focsani care a evadat in cursul zilei de vineri continua, in teren fiind mobilizati circa 190 de politisti si jandarmi, dar si un elicopter, a informat Inspectoratul de Politie Judetean IPJ) Vrancea, potrivit Agerpres.

Sofer cu tupeu maxim: avea permisul auto suspendat, dar a fost prins conducand pe un drum national

Barbatul de 33 de ani, din Galati, a fost prins de politistii de frontiera in urma unui control de rutina si s-a ales cu dosar penal pentru savarsirea infractiuniide conducere pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea detinerii permisului de conducere de catre o persoana careia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )