Libnet.ro
UNICEF

09:15

DETOXIFIEREA dupa PASTE, o NECESITATE pentru fiecare dintre noi! Alimentele minune care te ajuta sa-ti reintri in forma

B1 B1,
DETOXIFIEREA dupa PASTE, o NECESITATE pentru fiecare dintre noi! Alimentele minune care te ajuta sa-ti reintri in forma

Pastele inseamna, pentru cei mai multi dintre romani, mancaruri grele si multa leneveala. Carne de miel, cozonac, pasca si cate si mai cate bunataturi isi pun amprenta pe. continuă pe B1

Traditii si obiceiuri in Saptamana Luminata. Ce nu ai voie sa faci in primele zile dupa Paste

Saptamana Luminata, prima de dupa Paste, este inceputul unei perioade de sarbatoare pentru crestini, care se termina dupa 50 de zile, odata cu Rusaliile Pogorarea Sfantului.

Anunt extrem de important de la Metrorex! Ce statii se inchid dupa Paste

Metrorex va incepe prima etapa a lucrarilor de modernizare in statiile de metrou: Republica, Titan si Nicolae Grigorescu, imediat dupa Paste. Astfel, anumite statii vor fi inchise pentru public, in mai multe etape.

Caru' cu vedete:Schimbare in viata Alinei Vidican, la Miami. Ce trebuie sa faca fosta sotie a lui Borcea, dupa Paste;Anca Turcasiu arata senzational la aproape 47 de ani si a dezvaluit secretul tineretii fara batranete;Bianca Dragusanu, jefuita la cumpar

Iepurasul celebrei tenismene e marinimos. Simona Halep si-a luat o decapotabila care costa cat 5 apartamente. Iepurasul a venit deja la Simona Halep! Si a fost foarte generos cu tenismena numarul 1 a Romaniei, Simona putand sa se mandreasca acum cu cel mai nou model. Fetita Andreei Marin va petrece Pastele cu mama si tatal ei. Andreea Marin si Stefan Banica au divortat in 2013, dar legatura dintre ei nu se va rupe.

Parlamentul intra in paine, dupa Paste. Depunerea Legii salarizarii si modificarile la legile Justitiei, principalele teme

Depunerea Legii salarizarii, reluarea dezbaterilor pe modificarile la legile Justitiei, infiintarea Comisiei de ancheta parlamentara a alegerilor din 2009 si audierea lui Dan Andronic de catre Comisia SRI reprezinta temele ce vor fi abordate in Parlament imediat dupa sarbatorile pascale, conform Mediafax.

Otrava din produsele de Paste: Asociatia pentru Protectia Consumatorilor atrage atentia asupra chimicalelor gasite in compozitia cozonacilor (VIDEO)

Cozonacii din comert sunt plini de aditivi alimentari, arata un studiu al Asociatiei pentru Protectia Consumatorilor realizat in preajma Sarbatorilor de Paste. Printre chimicalele folosite in.

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )