Libnet.ro
UNICEF

01:05

Deutsche Bank si Commerzbank au anuntat oficial ca discuta despre fuziune

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Deutsche Bank si Commerzbank au anuntat oficial ca discuta despre fuziune

Deutsche Bank, cea mai mare banca din Germania, si rivala sa Commerzbank au anuntat ca discuta despre o posibila fuziune, punand capat zvonurilor din ultimele luni despre o astfel de uniune, transmite MarketWatch. continuă pe Ziarul Bursa

in Germania se pregateste o mega-fuziune bancara: Deutsche Bank AG si Commerzbank sunt gata sa anunte inceputul negocierilor

Deutsche Bank AG si Commerzbank AG sunt gata sa anunte oficial inceperea discutiilor exploratorii privind o fuziune, transmite, duminica, Bloomberg. O sursa a confirm informatia si pentru Reuters, transmite Mediafax.

Fuziunea intre Deutsche Bank si Commerzbank ar putea duce la concedierea a peste 30.000 de angajati

O eventuala fuziune intre Deutsche Bank si rivala sa Commerzbank ar putea avea ca rezultat concedierea a 30. 000 de angajati, au avertizat sindicalistii. Dupa luni intregi de speculatii, duminica, reprezentantii bancilor au confirmat ca se negociaza fuziunea, scrie euronews.

Deutsche Bank si Commerzbank fac publice discutiile privind fuziunea

Deutsche Bank si Commerzbank au confirmat astazi ca au purtat discutii despre eventuala fuziune, indicand faptul ca eforturile de a uni cei mai mari doi creditori din Germania dau roade.

LIDER SINDICAL: Fuziunea dintre Deutsche Bank si Commerzbank - 20.000 de locuri de munca in pericol

Fuziunea dintre Deutsche Bank si Commerzbank ar putea pune in pericol 20. 000 de locuri de munca, a declarat luni liderul sindicatului Verdi, Frank Bsirske, publicatiilor germane Stuttgarter Zeitung si Stuttgarter Nachrichten, transmite Reuters.

BMW si Daimler discuta despre dezvoltarea unor platforme de vehicule electrice

BMW si Daimler discuta despre dezvoltarea unor platforme de vehicule destinate automobilelor electrice, care ar putea permite fiecarui grup economii de cel putin 7 miliarde de euro, potrivit unor publicatii germane citate de Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )