Libnet.ro
UNICEF

01:05

Deutsche Welle despre vizita presedintelui Traian Basescu la Berlin: Poate ca pur si simplu n-are nimeni timp de el

Hotnews Hotnews,
 Deutsche Welle despre vizita presedintelui Traian Basescu la Berlin: Poate ca pur si simplu n-are nimeni timp de el

Intr-un moment in care presedintele si cancelarul german au alte prioritati oficiale, presedintele Romaniei, Traian Basescu, face o vizita de lucru la Berlin si Munchen. E o vizita lipsita de fastul si importanta oficiala care insotesc de obicei vizitele in strainatate ale unui presedinte de stat. Editia online a Deutsche Welle scrie vineri ca presedintele roman Traian Basescu nu are insa nici un fel de intalniri politice la Berlin. Poate ca, pur si simplu, nimeni nu are timp de el, in aceasta zi aglomerata, in care sunt la Berlin ministrul de externe american John Kerry, premierul polonez Donald Tusk si comisarul european Laszlo Andor. continuă pe Hotnews

Deutsche Welle despre vizita lui Basescu in Germania: Nu are nimeni timp pentru el.

Presedintele Basescu nu are nicio intalnire politica la Berlin, mentioneaza Deutsche Welle. Probabil pentru ca pur si simplu nu are nimeni timp pentru el, in special intr-o zi asa de ocupata in care se afla la Berlin si secretarul de stat american John Kerry, premierul polonez Donald Tusk si comisarul european Laszlo Andor comenteaza sursa citata. Chiar si asa, Basescu a avut o intalnire numai cu presa acreditata la Berlin fara pompa sau fast. El s-a prezentat in fata .

Ponta spune ca nu a primit vineri nicio solicitare din partea presedintelui Traian Basescu

Premierul Victor Ponta a declarat vineri pentru Mediafax ca nu a primit vineri nicio solicitare din partea presedintelui Traian Basescu. Administratia Prezidentiala arata intr-un comunicat de presa ca presedintele Traian Basescu i-a cerut premierului Victor Ponta sa opereze vineri, prin ordonanta de urgenta a Guvenului, modificarile la Codul de procedura penala solicitate, inca din luna septembrie a anului trecut, de presedinta Inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ), Livia-Doina Stanciu, si de procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura-Codruta Kovesi.

PSD: Vizita lui Traian Basescu in Germania a facut un deserviciu Romaniei

Purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, sustine ca presedintele Traian Basescu a facut un deserviciu Romaniei si a actionat contrar principiilor diplomatice mergand intr-o vizita in Germania cand.

Traian Basescu nu a avut nicio intalnire la nivel inalt in Germania, cu exceptia unei intrevederi scurte cu presedintele tarii

Traian Basescu nu a avut nicio intalnire la nivel inalt in Germania, cu exceptia unei intrevederi scurte cu presedintele tarii. Angela Merkel, sustinatoare a presedintelui Traian Basescu in timpul ultimei.

Singurul deputat PDL din Cluj a trecut la Miscarea Populara: Ma alatur lui Traian Basescu si Elenei Udrea

Deputatul clujean Adrian Gurzau a demisionat din Partidul Democrat Liberal si se va inscrie in Partidul Miscarea Populara PMP), la o zi dupa ce Elena Udrea a anuntat public ca s-a inscris in PMP. El a sustinut ca prin aceasta mutare vrea sa se implice in crearea unei Drepte puternice si in dezvoltarea proiectelor presedintelui Traian Basescu.

Deutsche Welle: Basescu, ignorat in timpul vizitei sale in Germania

Nimeni nu are timp pentru Traian Basescu in timpul vizitei sale in capitala Germaniei, titreaza Deutsche Welle. Motivul:Cancelarul german este ocupat cu vizita ministrului de externe alSUA, John Kerry.

Traian Basescu: Am fi foarte interesati daca Deutsche Bahn ar privi catre licitatia de privatizare CFR Marfa

Presedintele Traian Basescu le-a spus, vineri, jurnalistilor germani, in cadrul vizitei sale oficiale de la Munchen, ca Romania ar fi foarte interesata daca grupul feroviar Deutsche Bahn ar dori sa participe la licitatia de privatizare a companiei CFR Marfa.

Traian Basescu: Am fi foarte interesati daca Deutsche Bahn ar privi catre licitatia care se organizeaza pentru privatizarea CFR Marfa

Presedintele Traian Basescu le-a transmis, vineri, jurnalistilor germani, ca Romania ar fi foarte interesata ca gigantul feroviar german Deutsche Bahn sa participe la licitatia pentru privatizarea CFR Marfa.

Traian Basescu: Am fi foarte interesati ca Deutsche Bahn sa participe la privatizarea CFR Marfa

Presedintele Traian Basescu le-a spus, vineri, jurnalistilor germani, ca Romania ar fi foarte interesata ca Deutsche Bahn sa participe la licitatia pentru privatizarea CFR Marfa, relateaza Mediafax .

Traian Basescu: Obiectivul nostru este sa intram in zona euro in 2018 - 2019

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, la Berlin, ca obiectivul Romaniei este de a intra in zona euro in 2018-2019. Obiectivul nostru este sa intram in 2018/2019. Cu certitudine criteriile de la.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )