Libnet.ro
UNICEF

22:00

Va deveni tatic pentru a doua oara. Vedeta PRO TV a facut anuntul La Maruta

Playtech Playtech,
Va deveni tatic pentru a doua oara. Vedeta PRO TV a facut anuntul La Maruta

Vedeta PRO TV va deveni tatic pentru a doua oara. Sotia lui este insarcinata in cinci luni si va aduce pe lume tot o fetita. Acestia sunt casatoriti de cinci ani, insa sunt intr-o relatie de zece ani. Vedeta PRO TV va deveni tatic pentru a doua oara Adrian Nartea si sotia lui Alina Ferinceac . continuă pe Playtech

Vedeta PRO TV, insarcinata pentru a doua oara. Prima poza cu burtica de gravida

O vedeta de la Pro TV va deveni mama pentru a doua oara. Desi fanii nu se asteptau ca aceasta isi doreste sa-si mareasca familia, iata ca acest lucru s-a intamplat! Cum a ales sa dezvaluie tuturor vestea cea buna? insarcinata pentru a doua oara! O vedeta Pro TV va deveni mama in curand Fanii .

Nici nu zici ca e mamica! Ce vedeta a facut furori in cei mai mulati pantaloni VIDEO

Se poate considera o femeie implinita. Are un serviciu bine platit, un partener de viata care o iubeste, trei copii minunati, o vila la padure si arata extraordinar. Vedeta a fost surprinsa asa cum nu o vezi de obicei pe micile ecrane. Vedeta a facut furori in pantaloni mulati Prezentatoarea de la Acces Direct a .

Ce se intampla cu Revelionul lui Dan Negru? Vedeta a facut anuntul asteptat de fani

Ce se intampla cu Revelionul lui Dan Negru a anuntat chiar el pe pagina personala de Facebook. Dan Negru a facut dezvaluiri despre programul de Revelion 2020-2021. Vedeta a spus ce invitat special va avea, dar a povestit si de la Revelioanele de acum 20 de ani. Dezvaluiri despre Revelionul lui Dan Negru. De la .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )