Libnet.ro
UNICEF

08:00

DEZAMAGIRE la Wimbledon: Ana Bogdan, eliminat in turul al doilea

B1 B1,
DEZAMAGIRE la Wimbledon: Ana Bogdan, eliminat in turul al doilea

Tenismena romana Ana Bogdan a fost eliminata in turul doi al turneului pe iarba de la Wimbledon de frantuzoaica Caroline Garcia, cu 6-4, 6-3, potrivit Agerpres. Ana Bogdan va primi pentru participare. continuă pe B1

DEZAMAGIRE la Wimbledon: Ana Bogdan, eliminata in turul al doilea

Tenismena romana Ana Bogdan a fost eliminata in turul doi al turneului pe iarba de la Wimbledon de frantuzoaica Caroline Garcia, cu 6-4, 6-3, potrivit Agerpres. Ana Bogdan va primi pentru participare.

Wimbledon: Ana Bogdan s-a calificat pentru prima data in turul al doilea al competitiei londoneze

Ana Bogdan locul 115 WTA) s-a calificat in premiera, luni, in runda a doua a turneului de la Wimbledon, al treilea de Grand Slam al anului, dupa ce a invins-o in doua seturi pe Ying-Ying Duan China, 62 WTA), scor 6-4, 6-2.

Turneul de la Wimbledon. Ana Bogdan s-a calificat in PREMIERA in turul secund la Wimbledon

Jucatoarea de tenis Ana Bogdan, locul 115 WTA, s-a calificat, luni seara, in premiera in turul doi al turneului de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului. in runda inaugurala, Bogdan 24 d.

Calificare URIASA pentru Ana Bogdan! Tenismena ajunge in turul al doilea la Wimbledon! Pe cine va intalni

Jucatoarea de tenis Ana Bogdan, ocupanta locului 114 WTA a reusit sa se califice luni, in turul al doilea la turneul de la Wimbledon, al treilea de Grand Slam al anului. Sportiva a eliminat-o in doua.

Wimbledon: Irina Begu si Ana Bogdan s-au calificat si ele in turul al doilea

Irina Begu, locul 69 WTA, s-a calificat in turul secund la Wimbledon, dupa ce a invins-o, cu 6-4, 6-2, pe Naomi Broady, pozitia 108 in ierarhia mondiala. De asemenea, Ana Bogdan, locul 115 WTA, a invins-o, cu scorul de 6-4, 6-2, pe Ying-Ying Duan, locul 62 WTA.

Ana Bogdan, eliminata de la Wimbledon

Ana Bogdan a fost eliminata in turul doi de la Wimbledon, in doua seturi, 4 - 6, 3 - 6, de Caroline Garcia. Ana Bogdan 115 WTA) a fost surclasata clar de jucatoarea aflata pe locul 18.

Irina Begu si Ana Bogdan, victorii in primul tur la Wimbledon

Jucatoarele Irina Begu si Ana Bogdan s-au calificat, luni, in turul secund la Wimbledon dupa victorii la acelasi scor.

Wimbledon: Marius Copil, eliminat in primul tur

Marius Copil locul 85 ATP), singurul reprezentant al Romaniei in intrecerea de simplu masculin de la Wimbledon, a fost eliminat inca din prima runda. Copil a fost invins de germanul Peter Gojowczyk, locul 140 ATP, jucator venit din calificari, scor 6-75), 6-2, 3-6, 1-6.

Wimbledon: Marius Copil, eliminat in primul tur de locul 140 mondial

Marius Copil locul 85 ATP), singurul reprezentant al Romaniei in intrecerea de simplu masculin de la Wimbledon, a fost eliminat inca din prima runda. Copil a fost invins de germanul Peter Gojowczyk, locul 140 ATP, jucator venit din calificari, scor 6-75), 6-2, 3-6, 1-6.

Romanii au cazut pe capete, miercuri, la Wimbledon: dupa Begu si Tecau, a cedat si Ana Bogdan

Ziua de miercuri a inceput cu eliminarea Irinei Begu in turul II, dupa care Horia Tecau a parasit proba de dublu in runa inaugurala. Singurul succes a fost obtinut de Monica Niculescu, la dublu, insa si acolo Raluca Olaru s-a numarat printre invinse.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,4915 seconds )