Libnet.ro
UNICEF

21:00

DEZASTRU in Grecia! Dupa incendiile devastatoare, UN CUTREMUR i-a zguduit pe eleni

B1 B1,
DEZASTRU in Grecia! Dupa incendiile devastatoare, UN CUTREMUR i-a zguduit pe eleni

Calamitatile nu se mai orpesc in Grecia. Dupa incendiul devastator de langa Atena, un cutremur i-a zguduit, joi, pe eleni. Un seism de suprafata cu magnitudinea de 4,4 grade a avut loc in largul insulei. continuă pe B1

S-a dezlantuit iadul in Grecia! FURTUNILE fac prapad la Atena, dupa incendiile DEVASTATOARE de la inceputul saptamanii (VIDEO)

S-a dezlantuit iadul in Grecia! Incendii devastatoare, cutremur si ploi torentiale. Grecii traverseaza o perioada apocaliptica. Peste 80 de persoane si-au pierdut viata zilele trecute in incedniile care .

DOLIU in Grecia dupa incendiile CATASTROFALE! Numarul victimelor CRESTE dramatic (VIDEO)

Grecia este in doliu, dupa incendiile catastrofale care, potrivit ultimului bilant oficial, a cauzat moartea a 74 de persoane, in timp ce alte 200 au fost ranite. in urma tragediei, premierul Alexis Tsipras a.

VIDEO nainte si dupa. Cum arata Mati, localitatea distrusa acum de incendiile devastatoare din Grecia

Mati este acum o amintire trista a paradisului de vacanta pentru mii de atenieni. Localitatea a fost distrusa de incendiul devastator de la inceputul acestei saptamani. Un video cu imagini dinainte si dupa trecerea focului arata dimensiunea distrugerii.

MAE, anunt de ULTIMA ORA despre INCENDIILE devastatoare din Grecia: Nu au fost inregistrate solicitari de asistenta

Ambasada Romaniei la Atena are in atentie evenimentele legate de incendiile produse in Grecia si incearca sa afle daca sunt romani printre persoanele afectate, pana in prezent nefiind inregistrate.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )