Libnet.ro
UNICEF

15:15

Dezastru la Marea Neagra. Zeci de morti si pagube fara precedent din cauza inundatiilor

Playtech Playtech,
Dezastru la Marea Neagra. Zeci de morti si pagube fara precedent din cauza inundatiilor

O ploaie puternica a lovit provincia Giresun din Turcia, localizata pe coasta Marii Negre, si a provocat o inundatie fulgeratoare peste noapte. FOTO si VIDEO. Bilant: morti si pagube. Dezastrul dintr-o provincie a Turciei de pe coasta Marii Negre: zeci de morti si pagube din cauza inundatiilor Ploile torentiale au lovit puternic provincia Giresun din . continuă pe Playtech

Descoperire colosala in Marea Neagra. Va asigura necesitatile Turciei timp de aproape zece ani!

Descoperire uriasa in Marea Neagra. Presedintele turc, Recep Tayyip Erdogan, a anuntat descoperirea in Marea Neagra a celui mai mare zacamant de gaze naturale din istoria Turciei.

Cum poate afecta Romania faptul ca Turcia a descoperit gaze in Marea Neagra. Analist: Companiile turcesti ar putea fi interesate si de Exxon

Razvan Nicolescu, fost ministru al energiei, crede ca descoperirea Turciei a unui mare zacamant de gaze in Marea Neagra ar putea avea implicatii si pentru Romania, scrie Hotnews.

Razvan Nicolescu, despre gazele descoperite de Turcia in Marea Neagra: Companiile turcesti devin si un pretendent la cumpararea afacerilor Exxon Mobil din Romania

Razvan Nicolescu, fost ministru al energiei, crede ca descoperirea Turciei a unui mare zacamant de gaze in Marea Neagra ar putea avea implicatii si pentru Romania. Daca Turcia va construi repede infrastructura de evacuare a gazelor pentru aceasta descoperire, atunci aceasta ar putea fi folosita si pentru gazul romanesc din vecinatate, daca acesta va fi exploatat vreodata, considera Razvan Nicolescu.

Erdogan a anuntat ca Turcia a descoperit cel mai mare depozit de gaz natural in Marea Neagra

Presedintele Recep Tayyip Erdogan a anuntat vineri ca Turcia a descoperit in Marea Neagra cel mai mare depozit de gaz natural din istoria sa, adaugand ca spera sa-l distribuie in 2023, potrivit AFP.

Erdogan spune ca Turcia a descoperit 320 de miliarde metri cubi de gaze naturale in Marea Neagra

Presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan a anuntat vineri ca tara a descoperit cele mai mari depozite de gaze naturale din istoria sa, un camp din Marea Neagra care ar contine 320 de miliarde metri cubi de gaze naturale, adaugand ca exista o posibilitate ridicata sa fie descoperite si alte resurse in aceeasi zona, transmite Reuters, conform Agerpres.

Presedintele Erdogan anunta ca Turcia a descoperit in Marea Neagra cel mai mare depozit de gaze din istoria sa (VIDEO)

Recep Tayyip Erdogan, presedintele Turciei, a anuntat vineri ca Ankara a depistat in Marea Neagra cel mai mare camp de gaze naturale din istoria sa, cu o cantitate de 320 de miliarde de metri cubi, si a adaugat.

Presedintele Erdogan anunta ca Turcia a descoperit in Marea Neagra cel mai mare depozit de gaze din istoria sa. Zacamantul se afla langa granitele maritime cu Romania si Bulgaria (VIDEO)

Recep Tayyip Erdogan, presedintele Turciei, a anuntat vineri ca Ankara a depistat in Marea Neagra cel mai mare camp de gaze naturale din istoria sa, cu o cantitate de 320 de miliarde de metri cubi, si a adaugat.

UPDATE Turcia a descoperit in Marea Neagra cel mai mare zacamant de gaze naturale din istoria sa (Erdogan) Zacamantul, in apropiere de granita maritima cu Romania si Bulgaria

Turcia a descoperit in Marea Neagra cel mai mare zacamant de gaze naturale din istoria sa, a anuntat vineri presedintele Erdogan, citat de AFP.

Turcia a descoperit resurse energetice in Marea Neagra, in apropiere de zona romaneasca Neptun Deep

Turcia a descoperit resurse energetice in Marea Neagra, cel mai probabil gaze naturale, au declarat, miercuri, pentru Bloomberg, doua surseapropiate Guvernului turc. Pentru moment, nu este clar care este mar.

Turcia a descoperit gaze in Marea Neagra. Romania bate pasul pe loc

Turcia a descoperit resurse energetice in Marea Neagra, cel mai probabil gaze naturale, au declarat miercuri, pentru Bloomberg, doua surse apropiate situatiei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )