Libnet.ro
UNICEF

15:30

Dezastru pentru aproape un milion de pensionari. Ce se intampla acum cu acestia

Playtech Playtech,
Dezastru pentru aproape un milion de pensionari. Ce se intampla acum cu acestia

Potrivit datelor furnizate de Casa de Pensii, aproape un milion de pensionari din Romania primesc doar cateva sute de lei pe luna, iar 160. 000 dintre ei sunt agricultori. Restul sunt pensionari care provin din sistemul public. Pensiile de toata jena pe care le iau un milion de romani Luna trecuta, 962. 928 de persoane beneficiau de . continuă pe Playtech

Aproape un milion de pensionari primesc doar cateva sute de lei pe luna

Aproape un milion de pensionari primesc doar cateva sute de lei pe luna, din care circa 160. 000 provin din agricultura, restul reprezentand pensionari din sistemul public, arata ultimele date ale Casei de Pensii.

Meghan Markle s-a intors in Marea Britanie. Ce se intampla acum cu Printul Harry

Meghan Markle si printul Harry, s-au intors in Marea Britanie. Harry a avut o discutie destul de aprinsa cu regina, care a fost destul de suparata in ultimul timp. Unde si-au lasat cei doi copilul pe perioada in care au plecat? Meghan Markle s-a intors in Marea Britanie Ducesa de Sussex s-a intors recent in .

Vestea alarmanta pentru milioane de pensionari. Cand se suspenda plata pensiei

Veste pentru milioane de pensionari. Odata cu noile modificari in privinta cresterilor, vin si modificari potrivit carora s-au schimbat si criteriile pentru suspendarea platii pensiei. Ce conditii sunt? Veste pensionari. Cand se suspenda plata pensiei? Conform Legii Pensiilor, prima majorare are loc chiar de la 1 septembrie. Este data de la care valoarea punctului de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )