Libnet.ro
UNICEF

06:30

Dezastru pentru Romania la debutul la Campionatul European! Ce sanse pastram pentru calificarea in grupa principala

Playtech Playtech,
Dezastru pentru Romania la debutul la Campionatul European! Ce sanse pastram pentru calificarea in grupa principala

Romania a debutat cu stangul la Campionatul European de Handbal Feminin. A cedat in fata Germaniei, scor 19-22, la capatul unui meci in care Yulia Dumanska a fost singura jucatoare cu o evolutie buna. in celalalt meci al grupei, Norvegia va infrunta Polonia, de la ora 21:30. Urmatorul meci al reprezentativei pregatite de Bogdan Burcea . continuă pe Playtech

Debut ratat pentru Romania la Campionatul European de handbal feminin

Nationala de handbal feminin a Romaniei a debutat cu stangul la Campionatul European. Tricolorele .

Romania pierde primul meci la Campionatul European

Debut cu stangul pentru nationala feminina a Romaniei la Campionatul European de handbal feminin gazduit de Danemarca. Neagu si compania au cedat in fata Germaniei, scor 19-22 10-13), un meci in care n-am condus nici macar o data.

Romania Germania, primul meci in grupe la Campionatul European de Handbal feminin

Romania debuteaza cu Germania la Campionatul European de Handbal ce incepe joi in Danemarca. Echipa .

Romania va organiza Campionatul European de tineret din 2023

Tara noastra a primit dreptul de a organiza turneul final al Campionatului European de tineret U21 din 2023.

O buzoianca arbitreaza la Campionatul European de handbal feminin

Printre brigazile de arbitraj care fluiera la Campionatul European de handbal feminin, turneu gazduit de Danemarca, pana pe 20 decembrie, se numara si o pereche din Romania.

CAMPIONATUL EUROPEAN DE HANDBAL Tricolorele se lupta cu adversarele si coronavirusul

Echipa nationala va debuta, maine, la Campionatul European de handbal feminin, din Danemarca. inainte de prima confruntare cu adversarele, handbalistele tricolore au pierdut un prim meci, cu coronavirusul, o componenta de baza a echipei fiind nevoita sa ramana acasa, in carantina.

Ultima cursa din 2020 pentru Tempestini: ce a facut clujeanul in Campionatul European

Echipajul tricolor Simone Tempestini Sergiu Itu a terminat pe locul 4 la Juniori1 si pe 14 la general in Raliul Insulelor Canare, ultima etapa a sezonului 2020 in Campionatul European de Raliuri.

AmCham prezinta recomandarile celei de-a sasea editii Prioritati pentru Romania

Camera de Comert Americana in Romania AmCham Romania) a adus in atentia partidelor politice si candidatilor la alegerile parlamentare din 2020 viziunea comunitatii noastre de afaceri cu privire la masurile necesare pentru relansarea economica si orientarea economiei romanesti catre prioritati strategice de dezvoltare sustenabila pe termen mediu si lung, reunite intr-o noua editie a documentului AmCham Prioritati pentru Romania.

Asa am trait Romania - Germania la Campionatul European

Nationala feminina de handbal a Romaniei a debutat la Campionatul European impotriva Germaniei. Meciul va fi live text in aceasta pagina, joi, dupa ora 19:00.

Prioritatile AmCham pentru Romania, prezentate partidelor politice in contextul alegerilor parlamentare

Mentinerea rating-ului investitional, definitivarea proiectelor de infrastructura publica aflate in diverse faze de dezvoltare, identificarea unui nou model de convergenta, reforma administratiei publice sunt intre prioritatile de politica economica pe termen scurt recomandate de AmCham. Pe termen mediu, Romania trebuie sa isi creasca relevanta economiei in plan intern, regional, european si global, iar pentru consolidarea relevantei economice si geostrategice pe termen lung, Romania are nevoie acum de un Proiect de Tara, cu orizont multigenerational, care sa defineasca rolul regional si international Romaniei dincolo de 2030, arata Camera de Comert Americana in Romania AmCham Romania).

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )