Libnet.ro
UNICEF

22:00

DEZASTRU pentru SIMONA HALEP! A abandonat meciul, dupa accidentarea CUMPLITA! Ce se intampla in clasamanetul WTA!

B1 B1,
DEZASTRU pentru SIMONA HALEP! A abandonat meciul, dupa accidentarea CUMPLITA! Ce se intampla in clasamanetul WTA!

Simona Halep, locul 1 mondial, a abandonat in meciul cu Ons Jabeur, din primul tur de la China Open, sportiva romana retragandu-se dupa primul set, din cauza problemelor fizice. Halep a abandonat dupa primul se. continuă pe B1

CADOU EMOTIONANT pentru Simona Halep, de ziua liderului WTA (FOTO, VIDEO)

Simona Halep a primit un cadou neasteptat joi, cu ocazia implinirii varstei de 27 de ani. WTA a publicat pe Facebook un filmulet cu momente emotionate si amuzante cu actualul lider mondial. Bucura-te de ziua t.

Mesajul lui Hagi pentru Simona Halep la implinirea varstei de 27 de ani

Simona Halep implineste astazi 27 de ani, pe care ii sarbatoreste in China, departe de tara, prieteni si apropiati.

Esec urias! Simona Halep a abandonat in primul tur la Beijing

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, a abandonat, duminica, in prima runda a turneului WTA de la Beijing, dotat cu premii totale de 8. 274 dolari, dupa ce Ons Jabeur Tunisia) a.

FOTO I-a revenit zambetul pe buze: Simona Halep s-a antrenat normal si s-a reunit cu Darren Cahill

Simona Halep pare a fi trecut peste accidentarea la spate suferita inaintea turneului de la Wuhan si care a chinuit-o in meciul cu Cibulkova.

WTA Beijing: Simona Halep vs Ons Jabeur 1-6 / Simona a abandonat dupa ce a pierdut primul set acuznd probleme medicale

Simona Halep a abandonat in primul tur al turneului de la Beijing de categorie Premier Mandatory), dupa ce a pierdut primul set impotriva jucatoarei tunisience Ons Jabeur. Ocupanta locului 113 s-a impus in primul set cu scorul de 1-6, dupa ce Simona a mers la vestiare pentru ingrijiri medicale la scorul de 1-4. Jabeur a reusit sa impuna ritmul prin lovituri puternice, iar Simona, care a acuzat probleme la spate si la coapsa stanga si in timpul meciului de la Wuhan, jucat impotriva Cibulkovei, a avut momente in care nici nu a mai alergat dupa minge.

Simona Halep e la pamant: a abandonat partida cu Ons Jabeur de la Beijing

Acuzand in continuare probleme la spate, Simona Halep a decis sa opreasca dupa un set confruntarea cu Ons Jabeur, din Tunisia.

Nu e la capacitate maxima. Cu ce probleme se mai confrunta Simona Halep inainte de turneul de la Beijing

Simona Halep a avut o conferinta de presa la Beijing in care a vorbit despre starea de sanatate si cum decurge recuperarea dupa accidentarea la spate suferita la Wuhan.

Simona Halep abandoneaza la Openul Chinei dupa un singur set disputat!

Simona Halep a abandonat, duminica, intalnirea cu Ons Jabeur din Tunisia, locul 113 mondial, dupa primul set in care a obtinut un singur game. Halep continua astfel seria inceputa la Wuhan, dupa ce pierdea in primul tur la Dominika Cibulkova.

Ce tort a primit Simona Halep cand a implinit 27 de ani

Simona Halep, cea mai valoroasa jucatoare de tenis a lumii, a implinit 27 de ani. Simona a petrecut dupa-amiaza cu cei trei componenti ai echipei, Teo Cercel, Andrei Cristofor si nou integratul in grup.

Scandal in TENIS! SIMONA HALEP a lovit-o pe SERENA WILLIAMS! Decizia care arunca TOTUL iN AER

Simona Halep nu ii da castig de cauza Serenei Williams in scandalul de la US Open care a socat lumea tenisului. Liderul WTA a precizat ca nu exista nicio diferenta intre regulile pentru barbati si ce.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )