Libnet.ro
UNICEF

14:30

Dezastrul va lovi Marea Britanie: Va ploua in doua zile cat pentru o luna

B1 B1,
Dezastrul va lovi Marea Britanie: Va ploua in doua zile cat pentru o luna

Furtuna Callum va lovi, vineri, multe zone din Marea Britanie, care se va manifesta prin cantitati mari de ploi, iar vantul va sufla cu peste 110 kilometri la ora, relateaza Press Association citat de. continuă pe B1

VIDEO Doi romani au murit intr-un accident in Marea Britanie. Unul dintre ei a transmis cursa live pe Facebook si a cerut soferului sa incetineasca

Doi romani au murit luni si alte doua persoane au fost ranite intr-un accident rutier produs in Marea Britanie si provocat chiar de unul dintre ei. Pasagerul a transmis in direct calatoria, in fundal auzindu-se si cum il roaga pe sofer sa incetineasca. Ranit grav in urma evenimentului rutier, oradeanul a murit la spital.

Marea Britanie: Studentii de la Universitatea din Bristol strng bani pentru a trimite un portar n vacanta pe care nu a mai avut-o de un deceniu

Herman Gordon, un paznic de la Universitatea din Bristol, a primit un cadou cu totul neasteptat. in aceasta vara, studentii universitatii din Marea Britanie au decis ca a venit timpul sa-l rasplateasca pentru toate eforturile lui si sa-I ofere o vacanta pe care nu a mai avut-o de mai bine de un deceniu, scrieCNN.

UE nu trebuie sa pedepseasca Marea Britanie pentru Brexit

Ar fi gresit ca Uniunea Europeana sa pedepseasca Marea Britanie pentru intentia sa de a iesi din blocul comunitar, a afirmat astazi fostul ministru de externe italian Franco Frattini, intr-o discutie despre viitorul proiectului european in cadrul conferintei Bucharest Forum, conform Agerpres.

O femeie din Valcea a fost salvata dintr-o fantana dupa doua zile. Cum a fost gasita

O femeie de 41 de ani din comuna Salatrucel, care se afla de doua zile intr-o fantana in care a cazut accidental, a fost scoasa teafara si cu traumatisme minore, marti dupa-amiaza, de pompieri, a.

Femeie din Valcea, salvata dintr-o fantana dupa doua zile. Cum a fost gasita

O femeie de 41 de ani din comuna valceana Salatrucel a cazut accidental intr-o fantana si a stat acolo doua zile, pana cand a fost auzita de un trecator, care a si alertat autoritatile. Ea a fost.

FOTO VIDEO Operatiune de salvare spectaculoasa a unei femei de 41 de ani care a supravietuit doua zile dupa ce a cazut intr-o fantana adanca de 10 metri

Caz socant in judetul Valcea, unde marti, 9 octombrie, pompierii militari au fost chemati sa scoata o persoana cazuta intr-o fantana. Au fost socati sa afle ca femeia, de 41 de ani, supravietuise caderii de la 10 metri, dar si dupa doua zile in frig si apa rece.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )