Libnet.ro
UNICEF

07:30

Dezbatere Historia la Adevarul Live: Criza majora la Kiev. Rusia ataca cu obuze estul Ucrainei

Adevărul Adevărul,
Dezbatere Historia la Adevarul Live: Criza majora la Kiev. Rusia ataca cu obuze estul Ucrainei

Desi comunitatea internationala si-a inasprit discursul la adresa Rusiei, pe care tot mai multe dovezi o leaga de doborarea cursei MH17, Statele Unite sustin ca au probe care confirma ca militari rusi au lansat obuze de artilerie, de pe teritoriul rus, spre pozitii militare ale armatei ucrainene, in estul Ucrainei. continuă pe Adevărul

Dezbatere Historia la Adevarul Live: Criza majora la Kiev. Rusia ataca cu obuze estul Ucrainei, acuza SUA

Desi comunitatea internationala si-a inasprit discursul la adresa Rusiei, pe care tot mai multe dovezi o leaga de doborarea cursei MH17, Statele Unite sustin ca au probe care confirma ca militari rusi au lansat obuze de artilerie, de pe teritoriul rus, spre pozitii militare ale armatei ucrainene, in estul Ucrainei.

Adevarul Live, ora 11.00: Rusia, invinovatita pentru tragedia aviatica din Ucraina. Reuseste Putin sa iasa basma curata si de aceasta data?

De la ora 11. 00, politologul Octavian Milewski si scriitorul Vasile Ernu discuta, la Adevarul Live, despre tragedia aviatica din estul Ucrainei, raspunsul Uniunii Europene fata de dovezile care arata o implicare a Rusiei in doborarea avionului civil si argumentele formulate de Kremlin pentru a se apara.

Adevarul Live, ora 13.00. Victor Ponta, despre candidatura la prezidentiale

Premierul Victor Ponta va discuta astazi, la Adevarul Live, despre iminenta sa candidatura la alegerile prezidentiale, despre reducerea CAS, care a generat un nou conflict cu presedintele Traian Basescu, dar si chestiuni de politica externa: relatia Romaniei cu SUA, dar si cu Rusia, criza din Ucraina si viitorul comisar european din partea Romaniei. Interviul va fi realizat de Dan Marinescu, redactor-sef Adevarul, si jurnalistul Liviu Iolu.

Joi, ora 13.00, Adevarul Live: Premierul Victor Ponta vorbeste despre candidatura la presedintie, amenintarea Rusiei si reducerea CAS

Cum a ajuns sa critice Rusia la unison cu presedintele Traian Basescu? Ce crede despre iminenta unui razboi in zona? Cum vede relatiile cu SUA si Germania?Acestea sunt doar cateva dintre intrebarile la care premierul Victor Ponta va raspunde joi, incepand cu ora 13. 00, la Adevarul Live, in interviul acordat jurnalistilor Dan Marinescu si Liviu Iolu.

Adevarul Live: Cum poate fi inhibat entuziasmul revizionist al lui Putin

Jurnalistii Grigore Cartianu si Calin Nicolescu discuta marti, la Adevarul Live, cu incepere de la ora 12. 00, despre gandirea revizionista a presedintelui rus Vladimir Putin.

Femeia moderna- intre sacrificii si cariera, la Adevarul Live, de la ora 14.00

Astazi, de la ora 14. 00, in platoul Adevarul Live, se va afla psihoterapeutul Cristina Fulop, care va discuta despre sacrificiile pe care le fac femeile pentru a avea o cariera stralucitoare. Renunta la familie pentru a se casatori cu seviciul? Cat de mare este dorinta de independenta si afirmare? isi pun femeile sanatatea in pericol din cauza orelor suplimentare? Despre toate acestea, la Adevarul Live.

Adevarul Live, ora 11.00. Vasile Blaga, despre Congresul PNL - PDL si despre candidatul dreptei la prezidentiale

Presedintele PDL, Vasile Blaga, va discuta, la Adevarul Live, incepand cu ora 11. 00, despre Congresul de maine, in care se va aproba fuziunea dintre PNL si PDL. De asemenea, liderul PDL va vorbi despre sansele candidatului dreptei la prezidentiale, fie el Klaus Iohannis sau Catalin Predoiu, intr-o confruntare cu Victor Ponta.

Adevarul Live, ora 15.00: cum convingi companiile romanesti sa cumpere software local? O discutie cu Smart Bill

Adevarul Live de la ora 15. 00 il aduce in studio pe Mircea Capatana, cofondatorul Smart Bill, cel mai folosit program de facturare online din Romania. Smart Bill a lansat de curand versiunea Cloud si vorbim despre cum s-a dezvoltat programul in Romania.

Doua decenii de puscarie pentru ca si-au iubit tara. Povestile adevaratilor patrioti romani, la Adevarul Live, de la 11.00

Radu Ciuceanu si Octav Bjoza au facut puscarie politica in anii 50. Au fost inchisi pentru ca au refuzat sa-si tradeze tara si sa renunte la onoare. Dupa mai bine de jumatate de secol, cei 19 ani de inchisoare par prea indepartati pentru memoria unei Romanii amnezice. La Adevarul Live, de la ora 11. 00, vorbim despre istoria sangeroasa a Romaniei. E Dreptul la memorie. Muzeul comunismului din Romania, o campanie Adevarul si IICCMER.

Adevarul Live, ora 15.00: cu Florin Iaru, despre poezie

Invitatul de astazi al lui Cezar Paul-Badescu, la Adevarul Live, de la ora 15. 00, este poetul Florin Iaru, recent intors de la Festivalul de Poezie de la Bistrita.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )