Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dezbatere Historia, la Adevarul Live, de la ora 11.00: Ucraina la un pas de razboi, divizata de pro-europeni si pro-rusi

Adevărul Adevărul,
Dezbatere Historia, la Adevarul Live, de la ora 11.00: Ucraina la un pas de razboi, divizata de pro-europeni si pro-rusi

In timp ce in vestul Ucrainei statuile lui Lenin au fost decapitate, protestatarii din est au arborat drapelul rus in speranta ca Moscova va interveni pentru a-i elibera de fascisti. Despre implicatiile acestei divizari vorbesc la Adevarul Live, de la ora 11. 00, analistul militar Ion Petrescu si Octavian Milevschi, cercetator independent in relatii internationale. continuă pe Adevărul

Dezbatere Historia, la Adevarul Live, de la ora 11.00: Ucraina la un pas de razboi, divizata intre pro-europeni si pro-rusi

Stituatia din Ucraina se degradeaza de la o zi la alta. in partea de vest a Ucrainei, statuile lui Lenin au fost decapitate de protestatarii pro-europeni, inca dornici de razbunare dupa reprimarea sangeroasa a protestelor din Kiev. intre timp, estul Ucrainei a arborat cu mandrie si speranta drapelul rus, bazandu-se pe o interventie militara prin care Moscova sa-i elibereze de fascisti.

Paula Seling si Ovi, despre finala Eurovision, la Adevarul Live, de la ora 11.00

Paula Seling, care va reprezenta Romania la Eurovision 2014, vine astazi, de la ora 11. 00, la Adevarul Live. Artista va vorbi despre emotiile finalei din 1 martie, dar si despre pregatirile pentru cometitia europeana si strategia pe care o vor adopta la Copenhaga. Ovi Cernauteanu va intra in legatura directa prin Skype.

Adevarul Live, ora 12.00: Evenimentele din Crimeea, analizate de specialistii in informatii. Partea I

Evolutia evenimentelor din Ucraina este discutata astazi, incepand cu ora 12. 00, la Adevarul Live, de specialisti ai serviciilor de informatii, fostul sef SRI Costin Georgescu si generarul Alexandru Grumaz, intr-o emisiune moderata de jurnalistul Cristian Unteanu.

Adevarul Live, ora 15.00 - Despre afacerile online cu flori. Cat de multe buchete cumpara romanii?

Adevarul Live de la ora 15. 00 il are ca invitat pe Marius Dosinescu, CEO si fondator FlorideLux. ro, magazinul online de flori. Suntem in perioada sarbatorilor de primavara, iar romanii cauta cadouri pentru cei dragi. Despre afacerile online cu flori, vom vorbi cu Marius la Adevarul Live.

Adevarul Live, ora 15.00: Ce inseamna, de fapt, o biblioteca moderna si care este menirea ei?

Mircea Vasilescu o are ca invitata la Adevarul Live de vineri, ora 15. 00, pe Elena Tirziman, directoarea Bibliotecii Nationale a Romaniei, cu care va discuta despre meseria de bibliotecar si despre tot ceea ce inseamna o biblioteca moderna.

Adevarul Live, ora 15.00: Care sunt cele mai nocive parfumuri si produse cosmetice

Medicul dermatolog Oana Clatici ne invata, la Adevarul Live, cum sa ne alegem produsele cosmetice astfel incat acestea sa nu devina inamici ai tineretii pielii si chiar ai sanatatii.

Rezultatele de la simularea Evaluarii Nationale 2014, cauze si solutii, la Adevarul Live de la ora 13.00

Aproape 70% dintre elevii de clasa a VIII-a nu au reusit sa ia nota 5 la simularea de la Matematica pentru Evaluarea Nationala 2014. Daca luam in considerare si rezultatele de la Romana, mai putin de jumatate au obtinut medii peste 5 la acest test. Ministrul Educatiei spune ca nota 5 poate fi considerata un succes, in timp ce specialistii vorbesc despre dezastrul de la gimnaziu. Dezbatem aceasta tema la Adevarul Live, de la ora 13.

BACALAUREAT 2014 Rezolvarea subiectelor de la matematica la Adevarul Live, de la ora 15:00

Profesorul de matematica Adrian Troie, director adjunct la Colegiul National Sf. Sava din Bucuresti, va rezolva in direct la Adevarul Live dela ora 15:00, subiectele de la matematica.

Adevarul Live, ora 13.00: Teodor Baconschi si Bogdan Olteanu despre impactul economic si politic al situatiei din Ucraina

Implicatiile economice si politice ale crizei din Ucraina asupra regiunii vor fi dezbatute de viceguvernatorul BNR, Bogdan Olteanu, si fostul ministrul de Externe, Teodor Baconschi, intr-o emisiune moderata de jurnalistul Cristian Unteanu, incepand cu ora 13. 00, la Adevarul Live.

BACALAUREAT 2014 Rezolvarea subiectelor de la matematica, la Adevarul Live

Profesorul de matematica Adrian Troie, director adjunct la Colegiul National Sf. Sava din Bucuresti, va rezolva in direct la Adevarul Live dela ora 15:00, subiectele de la matematica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )