Libnet.ro
UNICEF

18:15

Dezbatere Historia la Adevarul Live:Romania, Razboiul de Independenta si rusii

Adevărul Adevărul,
Dezbatere Historia la Adevarul Live:Romania, Razboiul de Independenta si rusii

Intrarea Romaniei in razboiul ruso-turc din 1877-1878 aducea statului roman independenta mult visata fata de Imperiul otoman. Jertfa a mii de soldati romani pe campul de lupta avea totusi sa fie umbrita de atitudinea aliatului rus dupa incetarea ostilitatilor. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 13.00: MUZE, de 5X femeie in rap-ul romanesc

Interviu MUZE. EnerGIA, Gani, MGee, Undercover si Liry, sau mai pe scurt MUZE, vin la Adevarul Live de la ora 13. 00 pentru a arata rap-ul feminin din Romania are un cuvant de spus, pentru a da detalii despre primul album si pentru a da detalii despre viitorul proiectului.

Adevarul Live, ora 14.00. Trianon 100: Propaganda sau manipulare

Informatia initiala despre existenta unui departament special al Guvernului de la Budapesta, Trianon 100, care ar fi inceput sa contracareze actiunile preconizate de Romania pentru aniversarea, in anul 2018, a 100 de ani de la Marea Unire a fost lansata de Ioan Aurel Pop, rectorul Universitatii din Cluj-Napoca.

140 de ani de la Razboiul de Independenta. Cum s-a implicat fiica lui George Pop de Basesti in campaniile pentru ajutorarea ranitilor

Purtat intre 1877 si 1878, Razboiul de Independenta a avut drept consecinta recunoasterea pe plan international a independentei Romaniei, dupa patru secole de suzeranitate turceasca.

Adevarul Live de la 13.00: Tainele zeitelor si puterea feminina. Ce pot realiza femeile prin intensificarea propriei energii

Elena Cucicovschi, psiholog si autoarea programului Scoala gheiselor moderne, vorbeste despre energia feminina si ritualurile de conectare a femeilor cu propria putere.

Adevarul Live: Tehnici de intarirea a increderii in sine si atingere a potentialului maxim

Mihaela Stroe, doctor in sociologie si expert in inteligenta nonverbala si in analiza comportamentala, vorbeste despre cum sa Fii pe primul loc in viata ta, prin tehnici de intarire a increderii in sine si atingerea potentialului maxim.

Cristi Minculescu (Iris), amintiri Ca pe vremuri, la Adevarul LIVE, de la ora 13.00

Timp de mai bine de 30 de ani, Cristian Alexandru Minculescu, mai cunoscut sub numele de Cristi Minculescu, a fost vocalist al trupei Iris. Dupa plecarea sa lucrurile nu au mai fost la fel, insa de ceva vreme s-a reintors alaturi de fostii sai colegi, sub o titulatura noua, dar cu aceeasi muzica buna, atat de apreciata de fani.

Adevarul Live, ora 14.00: De ce Gigi Becali sustine o aberatie cand solicita excluderea Craiovei din campionat

Cu patru zile inainte de desemnarea campioanei Ligii I, tensiunea a atins cote explozive din cauza modului in care oltenii au arbitrat lupta pentru titlu.

Adriana Trandafir - viata si teatrul ca o tragicomedie. La Adevarul LIVE, de la ora 12.00

Actrita Adriana Trandafir se pregateste pentru un nou rol, intr-un spectacol pe un text de Maxim Gorki, la 40 de ani de la debut, care a avut loc tot pe un text al importantului scriitor rus. Vassa Jeleznova va avea premiera pe 19 mai la Teatrul Elisabeta, fiind si prima tragicomedie a institutiei de langa Cismigiu.

Adevarul Live, ora 13.00: scoala si internetul, terenul de joaca al bullying-ului, fenomenul care afecteaza tot mai multi copii. Cauze si solutii

Psihoterapeutul Ioana Agachi si Ana-Maria Diceanu - initiatoarea campaniei Viata secreta a copilului tau - vorbesc la Adevarul Live despre resursele pe care le au la dispozitie parintii si profesorii pentru a-si ajuta copiii sa recunoasca si sa reactioneze la semnele bullying-ului.

Adevarul Live: scoala si internetul, terenul de joaca al bullying-ului, fenomenul care afecteaza tot mai multi copii. Cauze si solutii

Psihoterapeutul Ioana Agachi si Ana-Maria Diceanu - initiatoarea campaniei Viata secreta a copilului tau - vorbesc la Adevarul Live despre resursele pe care le au la dispozitie parintii si profesorii pentru a-si ajuta copiii sa recunoasca si sa reactioneze la semnele bullying-ului.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )