Libnet.ro
UNICEF

08:46

Dezbatere Historia, la Adevarul Live: Ce s-ar fi intamplat cu Romania fara 23 August 1944?

Adevărul Adevărul,
Dezbatere Historia, la Adevarul Live: Ce s-ar fi intamplat cu Romania fara 23 August 1944?

Controversele legate de actul de la 23 August nu se vor incheia niciodata. intre cei care sustin ca a fost o tradare care a dat Romania pe mana rusilor si cei care afirma ca a fost o decizie politica gandita ca ultima solutie pentru salvarea natiunii nu prea exista cale de ajungere la intelegere. continuă pe Adevărul

Adevarul Live ora 13.00: Adda arata ca poate sa schimbe muzica din Romania

Adda, pe numele real Ada Alexandra Moldovan 23 de ani), vine in platoul emisiunii Adevarul Live pentru a povesti despre parcursul sau fulminant in muzica, despre felul in care isi gaseste inspiratia, despre planurile de viitor si despre aventura care a adus-o in studioul lui Marius Moga.

Festival Dilema Veche 2015. Regizorul Claudiu Mitcu, despre filmul Reteaua, la Adevarul Live, de la 11.00

In Romania ultimului deceniu, lipsa unor medicamente esentiale pentru tratamentul cancerului a afectat mii de pacienti. Pornind de la o investigatie semnata de jurnalistul Vlad Mixich, regizorul Claudiu Mitcu a realizat documentarul Reteaua, despre mai multi voluntari romani care suplinit incapacitatea statului roman de a asigura bolnavilor accesul la medicamente vitale. Claudiu Mitcu vorbeste filmul sau la Adevarul Live, de la 11.

Adevarul Live. Victor Hanescu:Este o perioada destul de grea pentru tenisul masculin romanesc

Unul dintre cei mai reprezentativi jucatori din tenisul masculin romanesc, Victor Hanescu, participa la Adevarul Live de la ora 14.

Despre scandalul UNATC si scoala romaneasca de teatru si film, cu actorul Florin Zamfirescu, la Adevarul Live, de la ora 15.00

Scandalul de la UNATC, soldat cu demisii, penalizari si multe vorbe urate aruncate public pe retelele de socializare, este departe de a se fi terminat. Dupa ce zilele trecute profesorul Andrei Rus a fost prezent in studioul Adevarul Live, unde a declarat ca va da universitatea in judecata, astazi, de la ora 15. 00, profesorul Florin Zamfirescu ii va da replica in acest conflict care a zgaltait din temelii UNATC-ul.

Adevarul Live: Codrin Stefanescu: Ponta va rezista in fruntea Guvernului pentru ca ancheta lui este o mare mizerie

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, vorbeste, la Adevarul Live, incepand cu ora 14. 00, despre relatia lui Victor Ponta cu partidul de cand Liviu Dragnea a luat puterea in PSD, dar si despre pozitia pe care o vor adopta social-democtatii la negocierile pe noul Cod Fiscal.

Adevarul Live, ora 13:00. Greselile pe care parintii trebuie sa le evite in primele 1.000 de zile de viata ale copilului

Cea mai importanta mostenire pe care parintii o lasa copiilor este sanatatea. in studioul Adevarul vor fi prezente dr. Sandra Alexiu, Vicepresedinte al Societatii Nationale de Medicina Familiei, si Marina Otelea, presedintele Asociatiei SAMAS, care vor explica impactul primelor 1. 000 de zile asupra sanatatii viitorului adult, tinand cont de faptul ca alegerile facute de mame in aceasta perioada ii pot predispune pe copii la diverse probleme.

Adevarul Live: Cat mai poate sta Ponta agatat de Guvern? Devine istorie daca Iohannis va promite coalitiei ca va numi un alt premier de la ei

Dan Marinescu, redactor-sef Adevarul, a comentat declaratiile premierului Victor Ponta la revenirea din vacanta pe un vas de croaziera in Caraibe.

Adevarul Live, ora 14.00: Theaterstock, festivalul care a cucerit Moldova

Dupa doua saptamani de teatru si evenimente culturale in cadrul Feastivalului Theaterstock, Bacaul se pregateste sa traga cortina finala peste prima editie.

Adevarul Live, de la ora 12.00: Cum vrea Ministerul Sanatatii sa ii retina pe doctori in tara. Despre practica privata in spitalele de stat

Proiectul de lege care la va da medicilor posibilitatea sa faca practica privata in spitalele de stat dupa incheierea orelor de program va fi dezbatut de parlamentarii din Camera Deputatilor in primele doua saptamani din septembrie. Despre aceste noutati vor discuta profesorul Dorel Sandesc, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, presedintele Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2421 seconds )