Libnet.ro
UNICEF

12:30

Dezbatere Historia la Adevarul Live: O telegrama istorica. Cautata de rusi, ascunsa de romani

Adevărul Adevărul,
Dezbatere Historia la Adevarul Live: O telegrama istorica. Cautata de rusi, ascunsa de romani

Razboiul ruso-turc din 1877-1878 a oferit Romaniei posibilitatea de a-si castiga independenta prin jertfa pe campul de lupta a mii de soldati romani. in ziua de 31 iulie 1877, la Cartierul General al Armatei Romane este primita o telegrama trimisa Domnitorului Carol de Marele Duce Nicolae. continuă pe Adevărul

Lansarea in premiera absoluta a trailerului filmului Orizont, in prezenta regizorului Marian Crisan, la Adevarul Live, de la ora 14.00

Filmul Orizont, cel de-al treilea lungmetraj regizat de Marian Crisan, a fost prezentat, in premiera mondiala, in noiembrie, la Tallinn Black Nights Film Festival, iar premiera in Romania va avea loc pe 12 februarie. La Adevarul Live, de la ora 14. 00, regizorul vine sa prezinte trailerul unui thriller 100% romanesc, inspirat din Moara cu noroc a lui Ioan Slavici.

Monica Davidescu si Aurelian Temisan, la Adevarul LIVE, de la ora 15.00, despre teatrul care uneste si desparte

Cuplul de artisti Monica Davidescu si Aurelian Temisan a aparut destul de rar in interviuri televizate, iar la Adevarul Live, cei doi vin de la ora 15. 00 sa povesteasca despre felul in care isi fac artele de cap la ei in casa, fie ca vorbim de teatru sau muzica.

Despre Gala Ligii Studentilor Romani in Strainatate, cu Tianu Burduja si Alina Bota, la Adevarul Live de la 13:00

Astazi, la Adevarul Live de la 13:00, vom vorbi cu Tianu Burduja si Alina Bota, presedintii Ligii Studentilor Romani din Strainatate LSRS), despre gala LSRS, care va avea loc joi seara, la Palatul Parlamentului. Finalistii sunt studenti romani cu merite deosebite, care studiaza in prezent la cele mai renumite universitati din Statele Unite, Europa si Asia.

Criticul de teatru Cristiana Gavrila va vorbi despre noua generatie de actori, de la ora 15.00, la Adevarul Live

Cristiana Gavrila va vorbi la Adevarul Live, de la ora 15. 00, despre proiectul 9G de la Teatrul National Bucuresti, dedicat tinerilor actori. Programul se adreseaza absolventilor facultatilor de profil, cu varsta pana in 35 de ani, neangajati in institutii de spectacol.

Adevarul Live, ora 15.00: Europa se apropie de punctul de explozie

Acuzatii de viol colectiv la Koln, Zurich, Helsinki, Paris printre autorii deja identificati si retinuti se afla imigranti sositi in marele exod din 2015, martorii oculari acuza prezenta masiva a unor tineri de origine araba sau nord-africana, starnind un val de revolta in societatile occidentale.

Cele mai importante momente in tehnologie in 2016: de la Netflix la masini, la Adevarul Live

La Consumer Electronics Show din Las Vegas sunt prezentate tehnologiile care pot ajunge sau nu mainstream in anul urmator.

Ce filme pregatesc regizorii romani in 2016? Despre un an promitator in cinematografia autohtona, la Adevarul Live, de la ora 14.00

Anul acesta se anunta a fi unul important si prolific pentru cinematografia romaneasca. Regizori precum Radu Jude, Cristi Puiu, Cristian Mungiu si Anca Damian lucreaza intens pentru definitivarea productiilor lor. 2016 promite mai multe filme si, de ce nu, poate si mai multe premii pentru filmul autohton.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )