Libnet.ro
UNICEF

18:15

Dezbatere Historia, ora 11.00:Cum va face fata viitorul presedinte marilor provocari de securitate?

Adevărul Adevărul,
Dezbatere Historia, ora 11.00:Cum va face fata viitorul presedinte marilor provocari de securitate?

Viitorul presedinte al Romaniei va avea de dat piept cu numeroase provocari de securitate. in estul Romaniei, rebelii pro-rusi controleaza un teritoriu destul de vast din Ucraina. inghetarea spre care aluneca acest conflict avantajeaza doar regimul de la Moscova. continuă pe Adevărul

Adevarul Live de la ora 11.00: Cinci mituri despre finantarea europeana

In cadrul emisiunii Adevarul Live de la ora 11. 00, Valentin Boldeiu, coordonator financiar de fonduri europene si vicepresedinte al UniCredit Tiriac Bank, demonteaza cele mai comune mituri despre finantarea europeana.

ANM: Precipitatii mixte, polei si vant puternic in toate zonele tarii, pana la ora 14,00

Toate zonele tarii se afla marti, pana la ora 14,00, sub atentionare meteo de precipitatii mixte, polei si vant puternic, potrivit unei informari emise de Administratia Nationala de Meteorologie /ANM/.

VIDEO Celebrul regizor francez Bertrand Tavernier vine astazi la Adevarul Live, de la ora 16.00

Prezent la Bucuresti cu ocazia celei de-a cincea editii a festivaluluiLes Films de Cannes a Bucarest, cunoscutul cineast francez Bertrand Tavernier a acceptat invitatia Adevarul si va fi prezent in studioul Adevarul Live de la ora 16.

VIDEO INTERVIU Cum actioneaza tehnica Dracula de intinerire faciala? Dr. Viviana Iordache, medic specialist dermatolog, a discutat online cu cititorii

Tehnica Dracula este o terapie de ultima ora de rejuvenare faciala, numele sau provenind de la faptul ca se bazeaza pe injectarea unui ser obtinut din sange. Se recolteaza o proba de sange care este centrifugata si trecuta printr-un sistem care separa factorii de crestere si stimulare din trombocitele pacientului. In ce consta aceasta tehnica? Ce riscuri presupune? Cand este recomandata? Cat de eficienta este si ce rezultate produce? Dr. Viviana Iordache, medic specialist dermatologie si medicina estetica in cadrul clinicii DermaLife, a discutat pe aceasta tema cu cititorii MedLive. ro si raspuns intrebarilor intr-un interviu video. Intra pe MedLive. ro pentru a urmari interviul si a vedea raspunsurile medicului .

webPR: Intalnire online Problemele din sistemul medical romanesc - o lupta pe viata pacientilor. Directorul Executiv al ARPIM, Dan Zaharescu discuta online, cu cititorii, vineri de la ora 12.00

Ce inseamna taxa de clawback si cum ii afecteaza pe producatorii de medicamente si pe pacientii romani? Ce consecinte are neactualizarea listei medicamentelor compensate de mai bine de sapte ani si lipsa accesului la terapii noi pentru pacientii din Romania? Ce solutii se pot gasi pentru o mai buna finantare a sistemului de sanatate? Toate aceste teme de discutie vor fi dezbatute de Directorul Executiv al Asociatiei Romane a Producatorilor Internationali de Medicamente ARPIM), Dan Zaharescu.

UPDATE. Primarul din Piatra Neamt, retinut in dosarul Microsoft. Noaptea trecuta au mai fost retinuti Dorin Cocos, Nicolae Dumitru-NIRO si fostul ministru al Comunicatiilor, Gabriel Sandu. Instanta judeca arestarilor celor patru la ora 17.00

Procurorii anticoruptie l-au retinut marti dimineata pe primarul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, in dosarul licentelor Microsoft. in noaptea de luni spre marti au fost retinuti si Dorin Cocos, dumitru Nicolae NIRO si fostul ministru al Comunicatiilor, Gabriel Sandu.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )