Libnet.ro
UNICEF

18:00

Dezbatere Historia, de la ora 11.00: Cine este tortionarului de la Canalul Dunare-Marea Neagra care i-a ingrozit pana si pe comunisti?

Adevărul Adevărul,
Dezbatere Historia, de la ora 11.00: Cine este tortionarului de la Canalul Dunare-Marea Neagra care i-a ingrozit pana si pe comunisti?

La 25 mai 1949, debutau lucrarile la canalul Dunare-Marea Neagra. Gheorghe Gheorghiu-Dej avea sa folosesca lucrarile la santier drept pretext pentru exterminarea fostei clase politice romanesti, a elitei intelectuale, dar si a tuturor oponentilor regimului. continuă pe Adevărul

Dezbatere Historia: tortionarul de la Canalul Dunare-Marea Neagra care i-a ingrozit pana si pe comunisti

La 25 mai 1949, debutau lucrarile la canalul Dunare-Marea Neagra. Gheorghe Gheorghiu-Dej avea sa folosesca lucrarile la santier drept pretext pentru exterminarea fostei clase politice romanesti, a elitei intelectuale, dar si a tuturor oponentilor regimului.

Surpriza! Uite cine este cea mai dorita femeie din acest an!

De 13 ani, AskMen intocmeste unul dintre cele mai cunoscute topuri din lume, pe baza voturilor primite de la cititori. Iar in 2014, invingatoarea la categoria Cea mai dorita femeie este o surpriza.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )