Libnet.ro
UNICEF

00:07

DEZBATERE, PE INDIVIDUAL, CU ACUZATII RECIPROCE Dancila si Iohannis, singuri in fata electoratului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DEZBATERE, PE INDIVIDUAL, CU ACUZATII RECIPROCE Dancila si Iohannis, singuri in fata electoratului

Viorica Dancila: Eu nu am intervenit niciodata in justitie, iar cand ministrul justitiei a incercat sa intervina, eu am intervenit * Klaus Iohannis: PSD a dorit sa acapareze si sa distruga nu doar statul de drept, nu doar lupta anticoruptie, ci si marile sisteme Campania electorala atipica pentru turul al doilea al prezidentialelor a continuat, aseara, cu dezbaterile individuale pe care cei doi candidati, Viorica Dancila si Klaus Iohannis, le-au avut cu reprezentantii mass-media. continuă pe Ziarul Bursa

Viorica Dancila: Iohannis ii minte pe romani. E invatat sa distruga!

Candidatul PSD, Viorica Dancila, sustine ca presedintele Klaus Iohannis ii minte pe romani. Eu nu sunt in razboi cu nimeni si este regretabil sa auzim ca domnul Klaus Iohannis este in razboi cu un par.

Mircea Badea, observatie exploziva dupa dezbaterea paralela Dancila Iohannis

Mircea Badea face o observatiepertinenta, pe Facebook, in seara in care presedintele Klaus Iohannis si fostul premier Viorica Dancila se intrec in dezbateri electorale cu jurnalistii. Impresia.

Dancila: Iohannis nu a facut nimic in cinci ani de mandat. Avem un presedinte spectator

Viorica Dancila, candidat al PSD la presedintia Romaniei, a avut un mesaj critic la adresa lui Klaus Iohannis, pe care il acuza ca nu a facut in cinci ani de mandat la Palatul Cotroceni.

Dancila: Iohannis se uita la mine cu dispret. Decat inalt ca bradul si... lenes, mai bine buturuga mica care va rasturna carul mare

Prezidentiabilul PSD Viorica Dancila i-a transmis, duminica, la Buzau, contracandidatului sau Klaus Iohannis, ca, decat inalt ca bradul si. lenes, mai bine buturuga mica care va rasturna carul mare, provocand hohotele de ras ale salii.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )