Libnet.ro
UNICEF

11:45

Dezbatere cu privire la educatia artistica in scoli

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Dezbatere cu privire la educatia artistica in scoli

Luni, 17 august 2020, de la ora 19. 00, Asociatia Culturala AltIasi organizeaza o dezbatere online, transmisa pe pagina de Facebook a asociatiei, cu privire la planurile Ministerului Educatiei si Cercetarii de a schimba programa de invatamant pentru elevii de gimnaziu. Dezbaterea, moderata de managerul cultural George Plesu, ii are ca invitati pe artistul vizual . continuă pe Ceaşca de Cultură

Gradinitele private din R. Moldova isi vor relua activitatea din 17 august

Gradinitele private isi vor relua activitatea de luni, 17 august. Decizia a fost luata la sedinta Comisiei Nationale Extraordinare pentru Sanatate Publica de sambata, 15 august, transmite IPN.

Oficial. PSD depune motiune de cenzura pe 17 august: S-a umplut paharul. E timpul sa plecati acasa sau la puscarie!

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca, dupa 9 luni de guvernare liberala este un haos imens, o economie pusa la pamant si cu somaj galopant. Ciolacu a anuntat ca, in 17 august, va fi depusa motiunea de cenzura.

Toate persoanele care intra in Grecia pe cale terestra si maritima trebuie sa prezinte, din 17 august, un test negativ pentru COVID-19

Toate persoanele care intra in Grecia pe cale terestra si maritima vor trebui sa prezinte, incepand din 17 august, un test molecular negativ pentru coronavirus, prelevat cu 72 de ore inainte de sosire. De aceasta masura sunt vizati si transportatorii de marfuri si de persoane. Obligativitatea prezentarii unui astfel de test negativ se refera si la cei care vin cu avionul, dintr-o serie de state, intre care si Romania.

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2737 seconds )