Libnet.ro
UNICEF

08:45

Dezbaterea legii offshore, amanata cu o saptamana

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Dezbaterea legii offshore, amanata cu o saptamana

Presedintele Comisiei pentru industrii din Camera Deputatilor, Iulian Iancu, a anuntat marti ca proiectul de lege privind unele masuri necesare pentru implementarea operatiunilor petroliere de catre titularii de acorduri referitoare la perimetre. continuă pe Wall-Street Ro

Dezbaterea legii offshore in comisii, amanata cu o saptamana

Presedintele Comisiei pentru industrii din Camera Deputatilor, Iulian Iancu, a anuntat astazi ca proiectul de lege privind unele masuri necesare pentru implementarea operatiunilor petroliere de catre titularii de acorduri referitoare la perimetre petroliere offshore va intra in dezbaterea comisiilor de specialitate saptamana viitoare, decizia fiind luata dupa o discutie cu Liviu Dragnea, potrivit Agerpres.

Dezbaterea pe legea offshore, amanata pentru saptamana viitoare

Presedintele Comisiei pentru industrii din Camera Deputatilor, Iulian Iancu, a anuntat marti ca proiectul de lege privind unele masuri necesare pentru implementarea operatiunilor petroliere de catre titularii de.

Dragnea s-a RAZGANDIT: Legea gazelor offshore, AMANATA cu o saptamana! Iulian Iancu: Forma veche era foarte buna si echilibrata

Rasturnare de situatie in privinta celui mai controversat proiect legislativ al momentului. Presedintele Comisiei pentru industrii din Camera Deputatilor, Iulian Iancu, a anuntat marti ca dezbaterea.

Proiectul legii offshore, dezbatut astazi

Proiectul de lege privind unele masuri necesare pentru implementarea operatiunilor petroliere de catre titularii de acorduri referitoare la perimetre petroliere offshore, aflat la reexaminare la cererea presedintelui Klaus Iohannis, urmeaza sa intre astazi in dezbaterea Comisiilor pentru industrii, buget si administratie din Camera Deputatilor.

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )