Libnet.ro
UNICEF

15:30

Dezbaterea paralela a lui Dancila. OUG 13 este constitutionala, dar inoportuna

România Liberă România Liberă,
Dezbaterea paralela a lui Dancila. OUG 13 este constitutionala, dar inoportuna

Pentru ca Iohannis o tot evita, Dancila a ales dezbaterea unde intrarea jurnalistilor este libera, n. continuă pe România Liberă

Urzeala selfie-urilor la dezbaterea paralela Iohannis - Dancila. Ce a aparut pe paginile de Facebook ale liderilor PNL si PSD

Dezbaterea paralela Iohannis-Dancila a reprezentat un bun prilej pentru politicienii din cele doua tabere sa se intreaca in selfie-uri postate pe Facebook. Inaintea celor doua evenimente, dar si in timpul.

Dezbaterea paralela. Ce ar fi vrut Dancila sa il intrebe pe Klaus Iohannis

Candidatul PSD la prezidentiale si-a organizat marti seara o proprie dezbatere cu jurnalistii dupa ce Klaus Iohannis a anuntat ca organizeaza si el una, o ora mai tarziu, la BCU. in deschiderea evenimentului, liderul PSD l-a acuzat din nou pe seful statului ca fuge de o confruntare cu aceasta si i-a adresat, la distanta, o serie de intrebari.

Mircea Badea, observatie exploziva dupa dezbaterea paralela Dancila Iohannis

Mircea Badea face o observatiepertinenta, pe Facebook, in seara in care presedintele Klaus Iohannis si fostul premier Viorica Dancila se intrec in dezbateri electorale cu jurnalistii. Impresia.

Dancila, despre mail-ul in care explica de ce nu e periculoasa OUG 13: Nu mai stiu ce am scris. Sa vorbim de perioada in care am fost premier

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, a spus ca, in 2017, a trebuit sa isi apere tara, trimitand mailuri, ca europarlamentar, pentru a arata ca Romania nu este cum o acuza unii.

Cum a mintit Dancila ca nu a avut nicio legatura cu OUG 13. Candidata PSD la prezidentiale a sustinut, din Parlamentul European, controversata Ordonanta ce urma sa-l salveze pe Dragnea de inchisoare

Viorica Dancila a incercat vineri sa se distanteze de Ordonanta de Urgenta 13 si de cutremurul pe care l-a produs aceasta in societatea romaneasca. Ea a insistat ca nu a avut nicio legatura cu acest.

Viorica Dancila, despre sustinerea OUG 13: Nu vad probleme de legalitate

Candidatul PSD la prezidentiale si-a organizat marti seara o proprie dezbatere cu jurnalistii in care a vorbit, printre altele, si despre sustinerea Ordonantei 13.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )