Libnet.ro
UNICEF

09:15

Dezbaterea secolului: Trump vs. Biden! Acuzatii dure intre cei doi candidati

Antena3 Antena3,
Dezbaterea secolului: Trump vs. Biden! Acuzatii dure intre cei doi candidati

Confruntare decisiva peste ocean, acolo unde cei doi candidati la presedintia Statelor Unite au participat la ultima dezbatere inainte de alegerile din 3 noiembrie. Pandemia de coronavirus, securitatea nationala, relatiile rasiale, sistemul asigurarilor medicale sau schimbarile climatice au fost principalele teme abordate. continuă pe Antena3

Alegeri SUA 2020 Cine a castigat dezbaterea finala Trump-Biden? Cred ca merita felicitari din partea intregii tari VIDEO

Mult mai substantiala si coerenta decat prima confruntare dintre cei doi candidati la presedintia SUA, ultima dezbatere electorala dintre Donald Trump si Joe Biden pare sa aiba insa un singur castigator clar: jurnalista NBC Kristen Welker, cea care a jucat rolul moderatorului.

Dezbaterea finala Trump-Biden, de la ora 4.00: Format, reguli si moderare O seara in care Trump va incerca sa recupereze in sondaje

Donald Trump si Joe Biden se regasesc joi seara in fata a milioane de telespectatori pentru un ultim duel televizat, care ar putea oferi ultimul mare prilej presedintelui SUA de recupera in sondaje cu 12 zile inainte de vot, potrivit AFP. Trump va trebui sa-si dubleze atacurile impotriva lui Joe Biden evocand activitatile fiului sau Hunter in China si Ucraina. Alegeri SUA 2020. Cum se vad din tabara democratilor, inainte de ultima dezbatere prezidentiala, dezvaluirile despre fiul lui Joe Biden. Interviu cu Radu Florescu, presedintele Democrats Abroad Romania.

Alegeri SUA 2020 Confruntarea decisiva Trump-Biden: Moderatorul va putea sa-i taie microfonul candidatului

Ultima dezbatere electorala dintre presedintele republican Donald Trump si prezidentiabilul democrat Joe Biden se va desfasura dupa noi reguli, comisia speciala stabilind ca va exista posibilitatea de a taia microfonul participantilor, astfel incat candidatul sa nu mai fie intrerupt de adversar. Decizia a fost luata luni dupa ce prima confruntare dintre cei doi s-a transformat intr-un haos, Trump intervenind adesea peste Biden si peste moderator.

Ultima dezbatere Trump-Biden a avut loc la Nashville

Presedintele american, Donald Trump, si rivalul sau democrat, Joe Biden, s-au reintalnit joi seara la Nashville statul Tennessee) pentru ultima lor dezbatere televizata, cu 12 zile inainte de scrutin, scrie AFP.

La ultima dezbatere Trump-Biden, candidatii vor avea microfoanele inchise

Comisia de dezbatere prezidentiala a decis nu numai sa renunte la subiectul de dezbatere Politica externa dintre Trump si Biden, dar si sa intrerupa microfonul celor doi candidati pentru a permite doua minute de timp neintrerupt pentru fiecare, potrivit Zerohedge.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1946 seconds )