Libnet.ro
UNICEF

17:00

Dezbaterea sesizarii Camerei Deputatilor privind protocoalele Parchet-SRI, amnata de Curtea Constitutionala la solicitarea lui Florin Iordache

Hotnews Hotnews,
 Dezbaterea sesizarii Camerei Deputatilor privind protocoalele Parchet-SRI, amnata de Curtea Constitutionala la solicitarea lui Florin Iordache

Dezbaterile asupra sesizarii Camerei Deputatilor privind un posibil conflict intre Ministerul Public si Parlament ca urmare a protocoalelor de colaborare incheiate intre Parchetul General si Serviciul Roman de Informatii au fost amanate miercuri de Curtea Constitutionala, la solicitarea deputatului PSD Florin Iordache, au declarat pentru HotNews reprezentanti ai CCR. Noul termen a fost fixat pentru 28 noiembrie. continuă pe Hotnews

Curtea Constitutionala discuta astazi sesizarea lui Florin Iordache privind protocoalele Parchet-SRI

Curtea Constitutionala dezbate miercuri sesizarea Camerei Deputatilor privind un posibil conflict intre Ministerul Public si Parlament ca urmare a protocoalelor de colaborare incheiate intre Parchetul General si Serviciul Roman de Informatii in 2009 si 2016.

Conducerea Camerei Deputatilor vrea sa o fereasca pe Viorica Dancila de explicatii. Ora premierului, amanata

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a fost convocat de urgenta, miercuri dimineata, pentru a vota amanarea Orei premierului din Parlament. Viorica Dancila ar fi urmat sa se prezinte de la 10. 00, in plenul Camerei Deputatilor, pentru a raspunde la intrebari referitoare la modificarile aduse legilor justitiei. Votul final privind amanarea inca nu a fost dat, anuntul urmand sa fie public oficial, au declarat surse politice.

Turcan: Dragnea nu va mai putea sa conduca nicio sedinta a Camerei Deputatilor

Liderul deputatilor PNL, Raluca Turcan, a declarat ca, incepand de luni, Liviu Dragnea nu va mai putea conduce nicio sedinta a Camerei Deputatilor si nicio sedinta a Biroului permanent conducerea Camerei), intrucat de fiecare data pe ordinea de zi se va afla solicitarea PNL de revocare a sa din functia de presedinte.

Turcan (PNL): Dragnea NU va mai putea sa conduca nicio sedinta a Camerei Deputatilor

Raluca Turcan, lider al deputatilor PNL, a declarat ca Liviu Dragnea nu va mai puea conduce nicio sedinta a Camerei Deputatilor si nicio sedinta a Biroului permanent. Motivul este acela ca liberalii vor.

CCR discuta sesizarea presedintelui Camerei Deputatilor in legatura cu protocolul incheiat in 2016 intre Parchetul General si SRI

Curtea Constitutionala discuta miercuri sesizarea presedintelui Camerei Deputatilor in legatura cu un conflict de natura constitutionala intre Parlament si Parchetul inaltei Curti de Casatie si.

Premierul Dancila, in plenul Camerei Deputatilor

Premierul Viorica Dancila va fi prezenta astazi, incepand cu ora 10,00, in plenul Camerei Deputatilor, la dezbaterile de la Ora prim-ministrului.

Curtea Constitutionala discuta miercuri sesizarea Camerei Deputatilor in legatura cu protocolul secret incheiat in 2016 intre Parchetul General si SRI

Curtea Constitutionala discuta miercuri sesizarea Camerei Deputatilor in legatura cu un conflict de natura constitutionala intre Parlament si Parchetul inaltei Curti de Casatie si Justitie vizand incheierea protocolului secret cu SRI din anul 2016. Partile au avut termen pana la 22 octombrie sa transmita Curtii punctele de vedere.

CCR amana dezbaterea pe protocoalele secrete

Curtea Constitutionala discuta miercuri sesizarea presedintelui Camerei Deputatilor in legatura cu un conflict de natura constitutionala intre Parlament si Parchetul inaltei Curti de Casatie si.

Ordonanta Guvernului de modificare a legilor justitiei intra astazi la vot n plenul Camerei Deputatilor

Ordonanta de Urgenta 92/2018 care modifica legile justitiei intra miercuri la vot final in Camera Deputatilor. Legea contine un nou criteriu de eliberare din functie a judecatorilor si procurorilor, respectiv neindeplinirea conditiei privind buna reputatie. Marti, Comisia Europeana a publicat raportul MCV, cerand autoritatilor de la Bucuresti sa suspende punerea in aplicare a legilor justitiei si sa le revizuiasca in acord cu recomandarile Comisiei de la Venetia si GRECO.

Raluca Turcan: PNL a depus un proiect de revocare a lui Dragnea din fruntea Camerei Deputatilor

Raluca Turcan, liderul deputatilor PNL, a dezvaluit miercuri ca liberalii au initiat un proiect de hotarare a Parlamentului pentru revocarea lui Liviu Dragnea din functia de presedinte al Camerei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )