Libnet.ro
UNICEF

13:45

Dezbateri amanate. Judecatorii CCR cu pensii speciale vor decide in septembrie daca impozitarea pensiilor speciale e constitutionala (VIDEO)

B1 B1,
Dezbateri amanate. Judecatorii CCR cu pensii speciale vor decide in septembrie daca impozitarea pensiilor speciale e constitutionala (VIDEO)

Curtea Constitutionala a amanat luarea unei decizii pe sezisarile depuse de Avocatul Poporului si de inalta Curte de Casatie si Justitie privind impozitarea pensiilor speciale cu pana la 85%. Dezbaterea. continuă pe B1

CCR trage de timp pe banii romanilor: a amanat pentru toamna decizia privind taierea pensiilor speciale. 7 din 9 judecatori CCR au ei insisi pensii speciale

Curtea Constitutionala a amanat pentru data de 30 septembrie decizia cu privire la impozitarea drastica a pensiilor speciale. Asadar, pensionarii de lux se bucura in continuare de venituri nesimtite. Parlamentul a adoptat prin consens o lege privind taxarea pensiilor speciale, insa Curtea Suprema si Avocatul Poporului au sesizat CCR. Judecatorii CCR sunt ei insisi beneficiari de privilegii.

Florin Citu, anunt important despre pensii. Cat vor lua in plus pensionarii

Florin Citu, ministrul de Finante, a facut un anunt important despre pensii. Ministrul a declarat ca pensiile vor fi majorate in acest an, in ciuda crizei COVID-19 si a crizei economice globale.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )