Libnet.ro
UNICEF

11:30

Dezvaluire BOMBA facuta de Darren Cahill: Ion Tiriac m-a luat deoparte si mi-a transmis un mesaj clar: Uite care-i treaba...

B1 B1,
Dezvaluire BOMBA facuta de Darren Cahill: Ion Tiriac m-a luat deoparte si mi-a transmis un mesaj clar: Uite care-i treaba...

Antrenorul Simonei Halep, Darren Cahill, a facut o dezvaluire senzationala despre Ion Tiriac. El a povestit cum au existat presiuni mari nu doar asupra sportivei pe care o antreneaza, ci si asupra sa, pentru ca. continuă pe B1

BOMBA pe piata financiara! Ion Tiriac si-a scos la vanzare una din cele mai profitabile companii

Mutare neasteptata pe piata de leasing. Omul de afaceri Ion Tiriac si-a scos la vanzare compania Tiriac Leasing, divizia de leasing financiar a grupului Tiriac, potrivit unor surse din piata citate de.

Uite care-i treaba! Tara are nevoie de asta! Darren Cahill, bagat n sedinta de Ion Tiriac, din cauza Simonei Halep

Simona Halep 27 de ani) a intrat deja in vacanta dupa ce a terminat pe primul loc in ierarhia WTA, cel mai bun an din cariera ei de pana acum. La acest parcurs de poveste a contribuit din plin si antrenorul Darren Cahill. Australianul a ajutat-o pe sportiva din Constanta sa-si treaca in palmares si primul Grand Slam, dupa succesul de la Roland Garros, trofeu pentru care s-a bucurat si el foarte mult. Si asta din cauza faptului ca au existat presiuni mari si asupra sa. Cahill a povestit cum Ion Tiriac i-a tot spus cat de importanta pentru Romania este o astfel de performanta.

Mutare importanta facuta de Ion Tiriac

Omul de afaceri Ion Tiriac se pregateste sa scoata la vanzare compania Tiriac Leasing, divizia de leasing financiar a grupului Tiriac, pe o piata unde interesul pentru astfel de afaceri este destul de ridicat,.

Cum l-a convins Andre Agassi pe Darren Cahill sa il antreneze pe el in locul lui Murat Safin. Nu vrei sa o lasi pe sotia ta pe langa el

Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep a facut mai multe dezvaluiri intr-un podcast pentru revista Raquet, printre care faptul ca intre el si Simona nu exista un contract scris, dar si felul in care a ajuns.

Simona Halep si Darren Cahill nu au semnat un contract, acordul lor este unul verbal. Tot ce a intrebat-o el este OK, cat o sa-mi oferi?

Daren Cahill, antrenorul Simonei Halep a declarat, intr-un podcast pentru revista Raquet, ca intre el si numarul 1 WTA nu exista niciun contract scris, ci doar un acord verbal, potrivit gsp. ro. Acesta a.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )