Libnet.ro
UNICEF

05:45

Dezvaluire incredibila despre serviciile secrete din Marea Britanie. Folosesc minori pe post de spioni

Antena3 Antena3,
Dezvaluire incredibila despre serviciile secrete din Marea Britanie. Folosesc minori pe post de spioni

Spioni britanici minori, uneori si cu varste sub 16 ani, colaboreaza cu politia si serviciile secrete ale Marii Britanii pentru combaterea si depistarea unor fapte precum cele legate de terorism, trafic cu. continuă pe Antena3

Un roman i-a oferit savarine vecinului sau din Marea Britanie. Reactia barbatului a fost incredibila si a devenit virala pe retelele de socializare

Un barbat din Marea Britanie a povestit pe Twitter cum un vecin al sau, roman, incantat ca a gasit acolo, pentru prima data savarina, a cumparat toate prajiturile de acest fel dintr-un magazin si i-a oferit s.

Serviciile secrete britanice vor mai multe fete Bond

Mai multe fete Bond si mai multa diversitate in randul spionilor britanici. Acestea sunt cateva dintre recomandarile facute de Comisia pentru informatii si securitate a Parlamentului de la Londra, care a publicat miercuri un raport referitor la agentiile de informatii din Marea Britanie.

Cazul Skripal: Cine ar fiautoriiatacului neurotoxic din Marea Britanie, in urma caruia fostul spion rus si fiica sa au fost raniti

Autoritatile britanice cred ca au reusit sa-i identifice pe presupusii autori ai atacului neurotoxic de la Salisbury, in urma caruia fostul spion rus Serghei Skripal si fiica sa, Iulia, au fost raniti, a.

Incredibil cum s-a redus numarul adolescentelor insarcinate din Marea Britanie! Un studiu arata ca...

Adolescentii britanici prefera sa isi petreaca timpul cu familia si sa aiba relatii romantice online, in loc sa faca sex, arata un studiu citat de BBC, efectuat pe 1. 000 de tineri cu varste intre 16 si.

Cum s-a redus spectaculos numarul adolescentelor nsarcinate din Marea Britanie: Un studiu arata ca tinerii prefera sa petreaca timp cu familia, n loc sa faca sex

Adolescentii britanici prefera sa isi petreaca timpul cu familia si sa aiba relatii romantice online, in loc sa faca sex, arata un studiu citat de BBC, efectuat pe 1. 000 de tineri cu varste intre 16 si 18 ani. Doua treimi dintre adolescentii chestionati au declarat ca nu si-au inceput viata sexuala, iar 24% ca nu au baut niciodata alcool.

Marea Britanie trimite pentru prima data o femeie de culoare in finala Miss Universe FOTO

Premiera la Miss Univers in Marea Britanie. Pentru prima data in 66 de ani, o tanara de culoare a fost desemnata castigatoare a renumitului concurs de frumusete.

Marea Britanie trimite pentru prima data in finala Miss Universe o femeie de culoare FOTO

Premiera la Miss Univers in Marea Britanie. Pentru prima data in 66 de ani, o tanara de culoare a fost desemnata castigatoare a renumitului concurs de frumusete.

Theresa May sustine ca Marea Britanie este pregatita sa iasa din Uniunea Europeana chiar si fara un acord

Uniunea Europeana UE) trebuie sa stie ca Marea Britanie o poate parasi chiar si fara un acord, a declarat premierul britanic Theresa May, potrivit Reuters. Uniunea Europeana nu trebuie sa aiba nici o.

Theresa May sustine ca Marea Britanie este pregatita sa iasa din UE chiar si fara un acord

Uniunea Europeana UE) trebuie sa stie ca Marea Britanie o poate parasi chiar si fara un acord, a declarat premierul britanic Theresa May, potrivit Reuters.

Ideea unui nou referendum asupra Brexit si croieste drum n Marea Britanie

Dupa doi ani de certuri guvernamentale si alte dezbinari parlamentare legate de Brexit, ideea ca doar un nou referendum va putea decide viitorul tarii isi croieste drum in Marea Britanie. Fostul ministru al Educatiei, Justine Greening, a devenit luni unul dintre cei mai influenti sustinatori ai organizarii unui astfel de scrutin, cunoscut sub numele People's Vote Votul poporului), si care, incetul cu incetul, castiga tot mai multi sustinatori, potrivit Le Vif, citat de Rador.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )